Vetosampon futistuplaus – päivä 1: Tarjonta todella kapeaa

Edellisviikko oli pettymys tuplauksen ja triplauksen suhteen. Kurssia lähdetään korjaamaan tämän maanantain tuplauksella, jossa hyödynnetään Italian Serie A:ta sekä Ranskan divaria. Pelejä ei juuri muualta olekaan tarjolla!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Parma – Lecce

Tässä kohteessa monen tuplaajan liuskalta löytynee Parman voitto, sillä onhan joukkue ennakkosuosikki. Itse en kuitenkaan näe noin heikolla kertoimella Parman voittoa järkeväksi, sillä joukkue on hyvin epätasainen otteissaan. Lecce parin maalin tasoituksella on sen sijaan parempi sijoitus, joka tulee kotiin maalin tappiollakin. Vieraat voivat realistisesti taistella jopa voitosta tänään.

FC Lorient – SM Caen

Tuplaus täydennetään Lorientin voitolla Caenista. Sarjanoususta kamppaileva Lorient on tehnyt kotinurmella tasaisen varmaa jälkeä, napsien pisteitä varmoin ottein. Tänään keskikastin seura Caen pitäisi olla helposti lyötävissä.

TUPLAAMAAN!

Lue myös: Leo Väisänen siirtyy Ruotsiin – seurana Markku Kanervan entinen joukkue!

Edellinen artikkeliVideo: Suomalaislupaus kikkaili ja ghanalaisjunnut repesivät riemusta
Seuraava artikkeliVeikkausliigassa tapahtuu: Annan jatkaa Interissä – SJK hankki olympiakokemusta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän