Vetosampon futistuplaus – päivä 1: Sinkkukohde päivän pelistä!

Viikko potkaistaan käyntiin tuplauksella ja tällä kertaa haasteen kimppuun lähdetään sinkkukohteella Coolbetin päivän pelistä. Kyseessä on siis Sampdorian ja Napolin yhteenotto Serie A:ssa.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Sampdoria – Napoli

TSEKKAA TÄMÄ:

Serie A tarjoaa maanantain iloksi yhden ottelun, jonka päänäyttämönä toimii Stadio Luigi Ferraris. Kotijoukkue Sampdoria saa vieraita Genovaan Etelä-Italiasta, kun Gennaro Gattuson Napoli lähtee jatkamaan hyvää runiaan.

Napoli otti todella ison päänahan edellisessä ottelussaan, kun sarjakärki Juventus lähti kotimatkalle ilman pisteitä. Juve kaatui Piotr Zielinskin ja Lorenzo Insignen maaleilla luvuin 2-1. Kehnoa kautta pelaava Napoli näytti vihdoin siltä joukkueelta, jota sen piti olla jo kauden alusta saakka.

Sampdorialla on sen sijaan alla maaliton tasuri Sassuoloa vastaan. Tätä edelsivät 5-1 tappio Laziolle, sekä 5-1 voitto Bresciasta. Ailahtelevuutta on siis joukkueen otteissa näkynyt, eikä tänään ainakaan maalitonta tasuria ole luvassa.

Yli kahden kerrointa nauttiva overikohde lähtee sinkkuna kokeiluun. Odotan Napolin ottavan ohjat alusta saakka ja Gattuson ryhmä alkaa kääntää kurssia ylöspäin tasaisesti kohti kevättä, sillä Juve-ottelu boostasi itseluottamusta kovaa. Sampdoria tuskin nollille kuitenkaan jää, joten maaliverkot heiluvat tänään useaan otteeseen.

TUPLAAMAAN!

Edellinen artikkeliVideo: Barcelonan megalupaus Ansu Fati maalasi kahdesti La Ligassa
Seuraava artikkeliMaltillista kokeilua Saksan suuntaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän