Vetosampon futistuplaus – päivä 1: Serie A:n kimppuun!

Vuoden ensimmäinen tuplausmaanantai tarjoaa futisfaneille herkkua, kun Italiassa pelataan loppiaismaanantain matseja. Tarjontaa siis piisaa tavanomaista maanantaita paremmin!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Juventus – Cagliari

Juventus kamppailee kynsin ja hampain yhdeksännestä perättäisestä Scudetosta. Ohipelejä ei kestä tulla tällä kaudella, kun pahin kilpailija Inter pelaa erinomaista kautta. Päivän vastus Cagliari on ollut alkukauden yllättäjiä, eikä se tänään Torinossa herkästi tule taipumaan. Mainittakoon, että Cagliari on tehnyt vähintään yhden osuman jokaisessa tämän kauden vierasottelussa, eikä Juventuskaan nollille ole kotonaan jäänyt aikoihin.

AC Milan – Sampdoria 

Zlatan on palannut Milanoon ja enteilen sen tekevän merkittävän muutoksen Rossonerin iskukykyyn. Paluun punamustiin tekevä Ibrahimovic on tänään jo käytettävissä. Milan ei ole suotta ennakkosuosikki tähän matsiin ja Sampdorian vierasvoitolle ei tarvitse laskea juurikaan mahdollisuuksia.

 

TUPLAAMAAN!

 

Lue myös: Arsenal-puolustajan kausi ohi – edessä todella pitkä sairasloma

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here