Vetosampon futistuplaus – päivä 1: Atalantan ympärille hyvä rakentaa

Kaksi edellistä tuplausta on tyssänneet karmivasti maanantaihin, joten nyt on korkea aika korjata tilanne. Tänään uskaltaa luottaa Atalantan iskukykyyn.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Atalanta – Spal

Serie A:n ainoassa maanantaipelissä europaikassa kiinni oleva Atalanta kohtaa sarjan perää pitävän Spalin. Lähtökohdat illan matsiin ovat tylyt. Atalanta on voittanut kaksi edellistä kotipeliä maalierolla 10-0. Spal on Genoan ohella sarjan huonoin vierasjoukkue ja on kerännyt koko kaudella vieraista vain neljä pojoa. Maalin tasoituksella kotijoukkue lähtee pelattavaksi.

West Bromwich Albion – Stoke City

Tuplaus täydennetään Championshipin ottelulla. Sarjakärki West Brom isännöi putoamiskamppailussa olevaa Stokea. Ottelu tuskin on mikään läpihuutojuttu kotijoukkueelle ja odotuksissa on vähämaalinen vääntö pisteistä. Alle 3.5 maalin linja kuulostaa turvalliselta vaihtoehdolta.

TUPLAAMAAN!

Video: Maalivahti torjui kaksi rankkaria ja lensi suihkuun – kenttäpelaaja torjui kolmannen rankkarin!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here