Autopommi ja tuomareiden lakko peruuttivat muun muassa Paulus Arajuuren ottelun

Autopommi
33-vuotiaan Andreas Constantinoun auto kärsi mittavat vahingot iskussa. (Kuva: CyprusMail.com)

Autopommi ja siitä seurannut tuomareiden lakko peruivat kauden 17. ottelukierroksen Kyproksen pääsarjassa, jossa pelaa kolme suomalaista.

Lakon aiheuttanut autopommi räjähti erotuomari Andreas Constantinoun autossa Larnacan kaupungissa. Turistien suosimasta lentokentästä tunnettu Larnaca on 33-vuotiaan Constantinoun kotikaupunki.

Kaikkien onneksi henkilövahingoilta vältyttiin, mutta Constantinoun auto kärsi suuret vauriot. Kyproksen jalkapalloliitto ei aikaillut, vaan julisti autopommituksen välittömästi terroriteoksi.

Tuomareiden yhdistys seisoo Constantinoun takana ja pyysi mediaa olemaan ”kaatamatta bensaa liekkeihin” kritisoimalla tuomareita. Kyseessä on nimittäin jo kolmas kerta edellisen kuuden vuoden aikana, kun jalkapallotuomariin kohdistetaan autopommi Kyproksella.

Erotuomareiden lakon pituudesta ei ole vielä tietoa. Jalkapalloliiton ja erotuomariliiton edustajien on määrä tavata uudelleen maanantaina.

Kyproksen pääsarjassa pelaa kaikkiaan kolme suomalaista: Pafos FC:tä edustava Huuhkajien luottosoturi Paulus Arajuuri, Anorthosikselle maaleja sylkevä Berat Sadik sekä Apollon Limassolin maalivahti Samu Volotinen.

Autopommi aiheutti tuomareiden lakon Kyproksella

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – – –

KATSO MYÖS: Video: Mario Balotelli ajettiin suihkuun seitsemässä minuutissa Serie A:ssa

 

Edellinen artikkeliVideo: Mario Balotelli ajettiin suihkuun seitsemässä minuutissa Serie A:ssa
Seuraava artikkeliVetosampon futistuplaus – päivä 1: Atalantan ympärille hyvä rakentaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän