Vetosampon futistriplaus – päivä 1: Milanin pelissä maaleja?

Tämän perjantain triplaukseen lähdetään tuttuun tapaan kahdella kohteella, jotka rakentuvat Zlatanin ja Jorosen kohtaamiseen, sekä Sunderlandin täyden pistepotin metsästykseen.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Brescia – Milan

Päivän ainoa Serie A:n ottelu pelataan Bresciassa, jonne AC Milan matkaa kolmen ottelun voittoputkessa. Vieraat ovat ansaittuja ennakkosuosikkeja, sillä putoamisviivan alapuolella oleva Brescia ei ole pisteillä viime kierroksilla juhlinut. Maalikimaran odottama on tänään omissa arvioissani vierasvoittoa todennäköisempää ja lähdetään yli 2.5 maalin linjalla liikkeelle.

Sunderland – Doncaster

Toinen kohde kaivetaan hieman yllättävämmin League Onesta, jossa suurseura Sunderland isännöi Doncaster Roversia. Molemmat joukkueista ovat realistisesti vielä nousukamppailussa mukana, mutta Sunderland on ollut viime ajat paremmassa vireessä. Doncaster hävisi edelliskierroksella Coventrylle 0-1. Black Cats on hoidellut puhtain paperein kolme edellistä matsia ja on tänään ansaitusti ennakkosuosikkina.

TRIPLAAMAAN!

Lue myös: Joel Pohjanpalo siirtyy lainasopimuksella Hamburger SV:n miehistöön

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here