Vetosampon futistriplaus – päivä 1: Luottoa Fulhamiin

Perjantai tarkoittaa tietysti triplauksen pelaamista. Kahdella kohteella ollaan lähdössä liikenteeseen ja tarjontakin on maistuvampaa, kuin viikko sitten.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Fulham – Middlesbrough

Englannin Championshipin perjantai-illan ainokaisessa kohtaavat sarjanoususta taisteleva Fulham ja keskikastiiin jämähtänyt Middlesbrough. Fulham on joukkueena laadukkaampi ja erityisen hyödyn se saa siitä, että Boro pelasi viikolla FA Cupia Tottenhamia vastaan, poistuen Lontoosta häviö niskassaan. Vaikka Fulhamin ykköshyökkääjä Aleksandar Mitrovic on tänään sivussa, on kärkeen laittaa Ivan Cavaleiro, joka muun muassa edellisottelussa verkkoa heilutti.

FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladach

Triplaus täydennetään Saksan Bundesliigasta, jota pelataan jälleen pitkän talvitauon jälken. Schalke ja Borussia Mönchengladbach kamppailevat pisteistä Gelsenkirchenissä ja odotettavissa on tasainen mittelö. Molemmat joukkueista ovat pelanneet erinomaisen kauden ja ovat ansaitusti sarjassa viiden parhaan joukossa. Pisteet ovat elintärkeitä tasaisessa sarjassa ja kumpikaan joukkueista ei lähde peruuttelemaan. Voittajaa ei uskalla lähteä veikkaamaan, mutta molempien joukkueiden osumaa lähdetään hakemaan.

TRIPLAAMAAN!

Tsekkaa myös: Teemu Pukki on Vuoden urheilija!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here