Venezuela valmis yllättämään

Venezuela eteni Copa American lohkovaiheen ilman tappioita, kun taas illan vastustaja Argentiina on alisuorittanut. Tänään supertähtien siivittämä Argentiinan joukkue on Leo Messin johdolla kovan paikan edessä. Jatkoon menevä joukkue pääsee haastamaan Brasilian välierissä. 

Copa American puolivälierissä nähdään illan parhaaseen katseluaikaan kamppailu, jossa kertoimet ovat vinksallaan. Argentiinan kertoimet on poljettu alas ja he kantavat ennakkosuosikin viittaa yllään. Heikosti pelannut Argentiina ei kuitenkaan ole vakuuttanut ja tänään voi käydä kalpaten, jos päävalmentaja Lionel Scaloni ei keksi muutoksia pelitapaan.

Venezuela pääsee pelaamaan altavastaajana ilman paineita. Pelit ovat sujuneet hyvin ja nollille jäi lohkossa Peru sekä kisaisäntä Brasilia. Edellisessä ottelussa kaatui Bolivia luvuin 3-1. Ne ovat samat lukemat, millä Venezuela kaatoi Argentiinan joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Pelivalinnassa jätetään Argentiina alle kahteen maaliin. Venezuela ei ole päästänyt kuin vasta yhden maalin koko turnauksessa. Vastaavasti Argentiina ei ole tehnyt kuin kolme, joista Qataria vastaan kaksi Lautaro Martinezin ja Sergio Agueron toimesta. Illan vastus on rutkasti kovempaa tasoa, jonka myötä yli kahden kerroin tuolle kohteelle käy erinomaisesti. Mikäli Venezuela pystyy pitämään Argentiinan poissa maalipaikoilta, saatamme nähdä La Vinotinton välierissä. Rohkeimmat vedonlyöjät voivat hakea myös Venezuelan jatkoon menemistä lapullensa.

Pelivalinta: Argentiina alle 1.5 maalia (2.01 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Niklas Moisanderin tilastot ovat huikaisevan kovat – vain muutama toppari maailmassa kiilaa suomalaisen edelle!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here