venäjän dominointi jatkuu puoliaika

A-lohkon toinen ottelukierros pyörähti käyntiin tiistai-iltana, kun Venäjä kohtasi Egyptin. Avausottelussaan Saudi-Arabian 5-0 murskanneen isäntämaan dominointi jatkuu edelleen, kun nyt tuli voitto numeroin 3-1.

Mohamed Salah oli ilahduttavasti Egyptin avauskokoonpanossa ja mies väläytteli pari kertaa. Avausjakso oli varsin tasainen, mutta kumpikaan joukkue ei päässyt aivan huippupaikoille.

Venäjä siirtyi 1-0-johtoon heti toisen jakson alussa, kun pallo kimposi Egyptin kapteeni Ahmed Fathin jalasta epäonnisesti omaan maaliin. Tunnin kohdalla tuli lisää, kun avausmatsissa kaksi maalia tehnyt Denis Cheryshev osui taas, 2-0. Ja heti seuraavasta hyökkäystä Artem Zyuba lisäsi johdiksi jo 3-0.

Egyptin tähtipelaaja Salah kaadettiin rankkarialueen sisällä 73. minuutilla ja mies laukoi itse pilkun vakuuttavasti sisään, 3-1. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Venäjlle toinen voitto ja Egyptille toinen tappio. Venäjä etenee neljännesvälieriin!

Tiistain aiemmissa otteluissa Japani voitti hieman yllättäen Kolumbian numeroin 1-2 (1-1) ja Senegal voitti Puolan niin ikään numeroin 1-2 (0-1).