Helsingissä nähtiin sunnuntai-iltana kuuma ottelu, jossa vihellettiin harvinaisen raju lahjarankkari. Myös toinen heppoinen rankkari nähtiin.

HJK:n ja AC Oulun välinen Veikkausliigan ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1 (0-0) sunnuntaina.

Avausjaksolla ei maaleja nähty. Toisen jakson alussa nähtiin tunteita herättänyt tilanne, kun erotuomari Petri Viljanen vihelsi erittäin kyseenalaisen rangaistuspotkun Klubille.

Tilanteessa HJK:n Tuomas Ollila keskitti, ja pallo osui oululaisten Riku Selanderia käteen. Selanderilla oli kuitenkin käsi tiukasti kiinni rinnassaan. Bojan Radulovic Laukoi rankkarin sisään, 1-0.

AC Oulu tasoitti 78. minuutilla, kun Ashley Coffey laittoi rankkarin sisään. Oululaisten Otso Liimatta kaatui HJK-pakkien välissä, ja tilanteesta vihellettiin köykäiseltä näyttänyt rankkari.

Pian perään HJK-toppari Joona Toivio suoritti ruman taklauksen ja lensi suoralla punaisella suihkuun. Loppunumerot 1-1.