Valioliigassa nähtiin sunnuntaina hämmentävää maali-ilottelua, kun Newcastle höykytti Tottenhamia oikein kunnolla.

Newcastle murskasi Tottenhamin peräti numeroin 6-1 (5-0) Valioliigassa sunnuntaina. Etenkin ottelun alku oli käsittämätöntä ilotulitusta.

Kotijoukkue Newcastle painoi nimittäin viisi maalia ensimmäiseen 21 minuuttiin! Jacob Murphy ja Alexander Isak osuivat kahdesti mieheen sekä Joelinton kertaalleen.

Tottenhamin ykköspyssy Harry Kane kavensi heti toisen jakson alussa. Se oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Newcastlen Callum Wilson teki vielä loppunumeroiksi 6-1.

Newcastlen voitto tiesi sitä, että joukkue on nyt etenemässä suurella todennäköisyydellä neljän parhaan joukkoon ja sitä myötä tulevan kauden Mestarien liigaan.