Veikkausliigassa kärkikamppailu: HJK – KuPS

Veikkausliigassa pelataan sunnuntain kunniaksi kärkikamppailu, kun Bolt Arenalla ovat vastakkain viikon eurojoukkueet HJK ja KuPS.

Ilmainen Futisvisa: voita ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Kuluneen viikon aikana molemmat illan joukkueista taistelivat eurokentillä. Klubi lähti lauluun Fenerbahcen käsittelyn jälkeen yhteismaalein 2-6, kun taas KuPS kävi Berliinissä Olympiastadionilla pelaamassa maalittoman tasapelin Union Berliniä vastaan. Yhteismaalit kuitenkin selvästi 0-4 saksalaisten hyväksi.

Tasaista vääntöä sopii tänä iltana odotella klo 18:30 alkaen. Mikäli KuPS ei onnistu pisteitä riistämään kotijoukkueelta, kasvattaa HJK eron kuopiolaisiin jo 12 pisteeseen. Simo Valakarin ryhmä lähtee siis eittämättä havittelemaan täyttä pistepottia, vaikka se hieman riskejä vaatisikin.

Klubin tasokas alakerta kuitenkin pitää siitä huolen, ettei keltamustat pääse liikaa tuhojaan tekemään. HJK on päästänyt koko kauden aikana Veikkausliigassa ainoastaan seitsemän maalia, joka kertoo kaiken olennaisen. Etenkin kun pelejä on takana jo 17 kappaletta.

Eiköhän tästä kohtaamisesta saada varmasti jännittävä, mutta maalijuhliin en usko. Vaikka äsken hehkutinkin HJK:n alakertaa, niin myös kuopiolaisten puolustus ansaitsee suitsutusta, takana 16 ottelua ja päästettyjä maaleja omiin 12 kappaletta. Tähän yhtälöön kun lisätään vielä se fakta, että näiden jengien kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet varsinaisella peliajalla tulokseen 0-0, on helppo hypätä under-junan kyytiin.

Pelivihje: Ottelussa alle 2.5 maalia (1.85 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here