Triplauksessa Veikkausliigan ja Serie A:n matsit

Triplauksessa tartutaan kiinni tänä perjantaina Veikkausliigan ja Serie A:n matseihin, kun pelimerkit isketään kohteisiin maalimääristä.

Ilmainen Futisvisa: voita ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Kahden kohteen taktiikalla isketään Triplauksen ensimmäiseen haasteeseen kiinni ja havitellaan tietysti viime viikonlopun kaltaista täysosumaa. Tätä varten ensimmäinen kohde poimitaan kotimaan kentiltä, kun Seinäjoella SJK isännöi Hakaa.

Kertoimet vähämaalisuudelle eivät päätä huimaa, mutta sehän on varsin odotettavaa näiden joukkueiden kesken. Honsun ja Tornion Terrierin pelifilosofiat eivät pyöri aggressiivisen hyökkäämisen ympärillä. Underia lapulle ja jopa ohkaiset saumat annetaan Hakalle yllätyspisteiden muodossa.

Jälkimmäinen kohde poimitaan Italian pääsarjasta. Hallitseva mestari Inter vierailee Romeon ja Julian kaupungissa, tuttavallisemmin Veronassa. Vastassa siis ainoa veronalainen pystyssä oleva suurseura Hellas, jolle annetaan pientä saumaa Nerazzurria vastaan.

Interin joukkue on kokenut suuria muutoksia ja parannettavaa riittää vielä monella pelin osa-alueella. Hellas onnistui myös viime kaudella maalinteossa kotiottelussa Interiä vastaan, jonka lisäksi kauden avauspelissä Sassuoloa vastaan upposi kaksi byyriä, vaikka pisteet jäikin saamatta. Mattia Zaccagnin maaleille on siis tänäänkin tilausta, kun pistetään lapulle overia molempien maalin kera.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here