Veikkausliigan sävyttämä tuplaus uuniin

Tämän maanantain tuplaus startataan iskemällä kaksi kohdetta Veikkausliigaa lapulle ja tuplauksen potissa on normaalista poiketen jopa 6000€ kampanjan läpäisijälle!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla normaalia suurempi 6000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

TPS ja RoPS kohtaavat Kupittaalla klo 18:30 alkaen, tähän matsiin Tepsi on kohtalaisen suvereeni ennakkosuosikki. Rovaniemeläisten kausi on ollut yhtä murhenäytelmää ja RoPSin rooli sarjassa on ollut toimia lähinnä pisteautomaattina. Toiseksi viimeisenä sarjassa oleva Tepsi on kuitenkin vielä teoreettisesti valmis nousemaan pois karsijan paikalta ja kaikki pisteet tarvitaan tällä hetkellä. Tänään niitä tulee kolme, mikäli ihmeitä ei tapahdu.

Lahdessa pelataan illan toinen Veikkausliigan ottelu, jossa vastakkain ovat FC Lahti ja Haka. Lahti on tähän matsiin lähdettäessä aika lailla saman tason suosikki, kuin Tepsi RoPSia vastaan. Lopputulosta ei kuitenkaan sen enempää lähdetä haistelemaan, vaan täydennetään kahden kerroin alle 4.5 maalin linjalla, jota ei ilman ihmeellisyyksiä ylitetä.

TUPLAUKSEEN!

Video: Matej Hradecky tykitti upean voittomaalin SJK:lle

Edellinen artikkeliVideo: Matej Hradecky tykitti upean voittomaalin SJK:lle
Seuraava artikkeliVideo: Stuttgarter Kickersin koutsilta mahtavaa Fair Play -henkeä – käski joukkuettaan tekemään oman maalin

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän