Surkeasti alkukaudella esiintynyt SJK on parantanut huimasti otteitaan. Keskikenttäpelaaja Matej Hradecky laukoi sunnuntaina tärkeän voittomaalin.

SJK kaatoi vieraskentällä IFK Mariehamnin numeroin 2-3 (0-1) Veikkausliigassa sunnuntai-iltana. Ottelun lopussa nähtiin käänteitä.

Ensin 84. minuutilla maarinahaminalaisten maalitykki Albion Ademi teki rankkarista 2-1-maalin. SJK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan heti seuraavasta hyökkäyksestä Emmanuel Ledesma tasoitti.Sitten 89. minuutilla nähtiin upea ratkaisu, kun Matej Hradecky laukoi pallon voimalla oikean tolpan kautta sisään ja näin vieraille 2-3-voitto.

Voitto oli SJK:lle huipputärkeä ja piti toiveet paikasta Yläloppusarjassa vahvasti elossa. Ilves, FC Lahti, SJK ja myös HIFK kamppailevat kahdesta viimeisestä paikasta kärkikuusikkoon. Veikkausliigaa on pelattu nyt 19-20 kierrosta, ja joukkueilla on jäljellä vielä 2-3 ottelua, jonka jälkeen kärkikuusikko aloittaa Yläloppusarjan ja kuusi viimeistä Alalopusarjan.