Veikkausliigan päivän ainokaisessa hyvä kotikerroin

Veikkausliigan päivän ainokaisessa on tarjolla hyvää kotikerrointa. Tammelan stadionilla Tampereen Ilves isännöi Seinäjoen Jalkapallokerhoa. Ilves on ollut tämän kauden vakuuttavin joukkue kokonaisvaltaisesti ja paluu sarjan kärkeen olisi tarjolla, jos tupsukorvat voiton nappaavat.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Jarkko Wiss on tehnyt erinomaista työtä Ilveksen peräsimessä. Maltillisia hankintoja nuoreen joukkueeseen on ollut hyvä yhdistelmä ja se on tuonut tältä kaudelta muun muassa Suomen Cupin voiton. Joukkue on saanut huilata kunnolla, sillä edellinen ottelu oli yli viikko sitten. Ilves on ilman muuta potentiaalinen ehdokas, kun puhutaan Veikkausliigan mestaruuskamppailusta.

SJK voitti kuluneella viikolla Interin 2-1. Ottelu antoi varmasti runsaasti itseluottamusta seinäjokilaisten tekemiseen, mutta SJK ei ole onnistunut Ilvestä voittamaan Tammelassa vuosikausiin. Ilves tunnetaan huippuluokan kotijoukkueena, eikä SJK tänään tule ilman ihmettä pisteitä saavuttamaan.

Molemmilta joukkueilta erottuu selkeästi parhaat maalipyssyt tältä kaudelta. Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki on ihastutttanut kotimaan kentillä ja on tykittänyt kuusi osumaa tälle kautta. Oman ikäluokkansa huippuluokkaa oleva Ala-Myllymäki on varmasti lähdössä ennen pitkää ulkomaille ja haluaa tehdä parhaansa joka ottelussa. Seinäjokelaisten paras maalintekjiä on ukrainalainen Denis Oliynyk, joka on jo Euroopan kentät nähnyt ja mättää nyt maaleja SJK-nutussa. Veikkausliigan vakuuttavimpia nippuja oleva Ilves on tänään vahvoilla ja kolme pistettä pitäisi tänään Tampereelle jäädä. Pelimerkit siis kotijoukkueen voitolle.

Pelivalinta: Ilves (1.95 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Copa American finaali Brasilia-Peru livenä Viasatin kanavilta sunnuntai-iltana!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän