Ilves on Suomen Cupin mestari!

Ilves on Suomen Cupin mestari! Tamperelaisjoukkue kaatoi IFK Mariehamnin lauantaina pelatussa Cupin finaalissa Maarianhaminassa.

Ilves kaatoi IFK Mariehamnin numeroin 0-2 (0-2) Cup-finaalissa lauantai-iltapäivällä. Ilves pääsee voiton myötä Eurooppa-liigan karsintoihin tulevalla kaudella.

Ottelun avausjaksolla riitti maalipaikkoja molemmissa päissä, mutta Ilves osui kahdesti. Ensin 33. minuutilla Matias Ojala teki 0-1-osuman ja vielä hetki ennen taukoa Tatu Miettunen lisäsi johdoksi jo 0-2.

Toisellakin jaksolla molemmilla oli paikkansa. Ottelun hahmosta ei ollut paljoa epäselvyyksiä, sillä Ilveksen kokenut maalivahti Mika Hilander torjui kaiken mahdollisen. Ilvekselle siis finaalivoitto numeroin 0-2 (0-2).