Veikkausliigan nousukarsinta puhuttaa – pelipaikka ja -kaupunki voi vaihtua pelipäivänä

Kokkolan keskuskentän pelikunto on vielä epävarma ja varakentäksi on varattu 150 kilometrin päässä sijaitseva Seinäjoen OmaSP stadion. (Kuva: Veikkausliiga)

Veikkausliigan nousukarsinta alkaa torstaina Turussa ja huipentuu sunnuntaina Kokkolan Keskuskentällä. Tai ehkä Seinäjoella.

Veikkausliigan karsinnassa kohtaavat ylivoimaisen kauden pelanneen Valkeakosken Hakan jälkeen Ykkösen toiselle sijalle sijoittunut Turun Palloseura sekä Veikkausliigassa toiseksi viimeiseksi jäänyt KPV.

Vaikka ottelun panos on äärimmäisen kova, on viime päivinä sosiaalisessa mediassa puhuttanut lähinnä sunnuntain ratkaisuottelun pelipaikka. KPV kertoo nimittäin tiedotteessaan, että Kokkolan kaupungin kenttämestarit valmistelevat ja huoltavat Keskuskenttää vielä muassa harsotuksen avustuksella.

Kentän pelikunto vahvistetaan lopullisesti vasta ottelupäivän aamuna Palloliiton toimesta. Ratkaisevan karsintaottelun varakenttänä toimii 150 kilometrin päässä sijaitseva Seinäjoen OmaSP stadion. Mikäli ottelu pelataan Kokkolassa, se alkaa klo 13:00, kun taas Seinäjoella pelattaessa ottelu vihelletään käyntiin klo 17:00.

Kauden ratkaisuotteluun on luonnolisesti saapumassa runsaasti kannattajia myös Turusta. Varsinkn juuri turkulaisten keskuudessa pelipaikan epävarmuus on herättänyt närkästystä.

– Siis ette te s**tana ole tosissanne?, puhisee TPS-kannattaja Jussi Kuusela Twitterissä.

Veikkausliigan nousukarsinta puhuttaa

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Laskuvarjohyppääjä heilahti kentälle juuri ennen rankkari Sassuolon ja Interin ottelussa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here