Veikkausliigan maalikuningas siirtyy lainasopimuksella Saksaan

Roope RiskiVeikkausliigan maalikuningas Roope Riski siirtyy lainasopimuksella Saksaan. Seura on 3. Ligassa pelaava SC Paderborn 07, joka pelasi vielä kaksi vuotta sitten Saksan pääsarjassa. Riskin lainasopimus kestää Saksassa käynnissä olevan kauden loppuun ja se sisältää osto-option.

– Tämä on annettu mahdollisuus Roopelle. Veikkausliigan maalikuninkaana pääsee kokeilemaan kovaan futismaahan Saksaan, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Riskin lainapestiä seuran verkkosivuilla.

– Alun perinkin otimme Roopen tänne meille, koska halusimme, että hän auttaa meidät mestaruuteen ja menestykseen. Samalla halusimme, että hän itse kehittyy pelaajana. Olemme koko ajan tienneet, että Roope mahdollisesti jossain vaiheessa lähtee, sitä varten olemme hänen kanssaan tehneet töitä. Ja tämä on nyt siitä työstä palkinto hänelle, jatkaa Valakari.

TSEKKAA TÄMÄ:

– Joukkueena meillä on nyt hyökkäyspäähän uusia projekteja, joiden kanssa tehdään täsmälleen samaa työtä, Valakari muistuttaa lopuksi.

Suomen maajoukkueeseen mukaan nousseen Roope Riskin lainasopimus Saksassa päättyy kesäkuun lopussa ja jollei Paderborn lunasta häntä omakseen, palaa Riski takaisin Seinäjoelle. Sopimus SJK:n kanssa kattaa koko kauden 2017 ja siinä on lisäksi optio kaudesta 2018.

– Iso kiitos koko SJK:n organisaatiolle tästä mahdollisuudesta. Mulla on jo nyt takana ikimuistoiset puolitoista vuotta Seinäjoella. Erityisesti kentällä, mutta myös sen ulkopuolella. Ja kiitos, että olette ymmärtäneet minua ja olen saanut olla oma itseni koko tämän ajan, kommentoi Roope Riski.

– Olen todella kiitollinen muhun kohdistetusta luottamuksesta, sekä siitä että SJK antoi mulle mahdollisuuden toteuttaa mun unelmia, Riski jatkaa.

– Erityiskiitos vielä tietysti Klopeille, jotka otitte mut omaksi ensihetkistä lähtien ja ystäville joita sain kentän ulkopuolella. Toivottavasti tämä rakkaustarina saa vielä tulevaisuudessa jatkoa, sanoo Riski lopuksi.

Lähde: SJK:n verkkosivut

Edellinen artikkeliVideo: Tämä maali valittiin vuoden 2016 kauneimmaksi – uskomaton veto!
Seuraava artikkeliHIFK julkaisi kaksi tärkeää jatkosopimusta