Veikkausliigan kausi vihdoin käyntiin!

Pitkän pitkä odotus alkaa olla ohitse, kun Veikkausliigan kausi pyöräytetään vihdoin käyntiin viiden ottelun voimin tänään keskiviikkona. Pari vedonlyönnillisesti kiinnostavaa kohdetta löytyy.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Haka – Honka

Ykkösen viime kauden ylivoimainen mestari Valkeakosken Haka palaa vihdoin vuosien tauon jälkeen pääsarjatasolle. Huomenna Tehtiksellä on varmasti fiilis korkealla, kun vastassa on välittömästi kovan luokan vastus FC Hongan muodossa. Honka oli viime kaudella kolmas Veikkausliigassa ja varmasti valmis jatkamaan kovaa rekordiaan.

Näistä kahdesta seurasta Haka oli pre-seasonilla vakuuttavampi jengi. Cupissa se eteni aina välieriin saakka, jossa matka katkesi HJK:ta vastaan. Helpolla Haka ei kuitenkaan taipunut, sillä ottelu päättyi lukemiin 2-3. Honka sen sijaan putosi puolivälierissä FC Lahdelle numeroin 0-1.

Honka on materiaalinsa puolesta laadukkaampi porukka, se on selvää. Honka ei kuitenkaan varsinaisesti loistanut kauden alla pelatuissa peleissä, kun taas Haka vaikutti erittäin pirteältä. Kotijoukkueen kertoimet ovat turhan koholla tämä huomioiden.

Lähdetäänkin hakemaan pelivalinnan puolesta pientä yllätystä kotijoukkueen kanssa. Uskoa on siihen, että Hakalla on täydet mahdollisuudet yllättää espoolaiset näin kauden avauksessa. Robert Ivanovilla ja Konsta Rasimuksella tulee varmasti pitkä iltapuhde painiessa kotiinpaluun tehneen Eero Markkasen kanssa boksissa. Ilman tasapelin riskiä oleva kohde kertoimella 2.41 kelpaa erittäin maukkaasti.

Pelivalinta: Haka, tasapeli ei vetoa (2.41 @Coolbet)

SJK – TPS

Karsintojen kautta takaisin Veikkausliigaan kivunnut TPS pääsee heti saalistamaan kovaa päänahkaa, kun tie vie Seinäjoelle SJK:n vieraaksi.

SJK oli pre-seasonin suuria pettymyksiä ja Suomen Cupissa homma jäi heti lohkovaiheeseen. Viime syksynä Kuopion Palloseuran kanssa mestaruuspyttyä nostanut valmentaja Jani Honkavaara on kuitenkin taatusti saanut ryhmänsä psyykattua sarja-avaukseen. Tepsin kaltaisille joukkueille ei ole varaa menettää pisteitä kotikentällä.

TPS on kuitenkin vahvistunut merkittävästi ja on paperilla parempi nippu, mitä edellisellä visiitillä Veikkausliigassa. Suomen Cupissa tie vei puolivälieriin saakka, jossa se tippui HJK:lle 0-1. Mielenkiintoista on seurata, pystyykö kolumbialaiskärki Eliecer Espinosa jatkamaan pääsarjatasolla samaa ilotulitusta maalien suhteen mitä viime kaudella Ykkösessä.

Haetaan tähän matsiin molempien joukkueiden maalia, vaikkei varmasti mitään ilotulitusta tullakaan näkemään. Kerroin on kuitenkin mukavan kohdillaan. Ounastelen Tepsin aloittavan jopa maalinteon ja se pistää kerhon koville, mutta luottoa on myös siihen ettei kotijoukkue nollille jää.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.99 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Erotuomarilta eleettömän tyylikäs kättelysuoritus MM-kisoissa 2014

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here