Atalantan sirkus kiinnostaa jälleen

Torstai tarjoaa puolimukavan kattauksen futista, joten jälleen kerran löytyy vähintäänkin keinotekoinen vaihtoehto nyyttien kiillotukselle tai takapihan muovikasvien siistimiselle. Atalantan matsi kiinnostaa monestakin syystä tälläkin kertaa.

Atalanta – Napoli

Atalantan ryhmä pelailee tällä hetkellä kaikessa viihdyttävyydessään futista, jollaista en muista vähään aikaan nähneeni. Yksikään pyllymyräkkä ei jätä katselijaansa kylmäksi, oli katsojia tai ei. Napoli tulee tarjoamaan varmasti vahvan esityksen, ja tilanteita sekä sattumia nähtäneen myös torstai-iltana.

Atalanta roikkuu tällä hetkellä sarjassa vahvasti Mestarien liigapaikkaan oikeuttavalla neljännellä sijalla, ja kun sarjavitoseen Romaan on revitty yhdeksän pisteen kaula, voi ryhmä keskittyä seuraavaksi Interin ohittamiseen. Atalantan tämän kauden Serie A -väännöt ovat tarjonneet keskimäärin 4,3 maalia per peli – kotuiotteluissa keskiarvolukema on 4,4. Ennakkoluuloton tyyli sekä peli-ilo ovat poikineet jäätävän kasan paikkoja. Reppu on heilunut omassakin päässä, mutta niin kauan kun pisteitä ropisee, voidaan rummutuksen sanoa onnistuneen hyvin. Joukkueen kokoonpanotilanne näyttää tällä hetkellä maistukaiselta, poissaolijoista mainittakoon korttitilinsä täyttymisen takia huilaileva keskikenttäveivari Ruslan Malinovsky.

Sarjakutonen Napoli omaa nyt viimeisen kiripaikan, mikäli Atalantan kiinniottaminen sarjataulukossa edes teoreettisella tasolla kiinnostaa. Tasatuloksesta ei kostuta käytettyjä uimapikkareita enempää, joten puolustamaan ei lähdetä. Napoli on pelaillut vieraissa suhteellisen runsasmaalisesti, eikä Atalanta tule edes tarjoamaan mahdollisuutta nyhräykseen. Sivussa on näillä näkymin ainoastaan lokakuun lopusta asti nokkahuiluosastolla lojunut puolustaja Kevin Malcuit, joten varsin vahvalla miehistöllä vieraisiin lähdetään.

Pelivalinta

Kuten jo aiemmin on todettu, yleisöttömyys on syönyt kotietua yllättävänkin paljon. Atalantan peleissä on sattunut ja tapahtunut tauon jälkeen vanhaan malliin, ja maaleja on syntynyt molempiin päihin sekä kotona että vieraissa. Kaikissa joukkueen viidessä viimeisessä myräkässä on tökitty vähintään viisi maalia – kruununa toki yhdeksän byyrin Lecce-matsi.

Napoli tulee haastamaan Atalantan meikäläisen papereissa torstaina juurikin hyökkäyspelaamisella, ei puolustusnyhjäämisellä. Gian Piero Gasperinin miehistö laittanee perinteisen sirkuksen käyntiin heti ensiminuuteilta, joten viihteen puuttumisesta ei katsoja voi taitureita syyttää. Yli kolmesta maalista tarjottava kerroin 1,88 kelpaa lapulle, tasan kolmella maalilla panos siis takaisin.

Sellaistapa sellaista, muistakaa edelleen venytellä.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here