Veikkausliiga-pelaaja lopettaa uransa toistaiseksi – syynä aivoista löytynyt kasvain

Jesse Sarajärvi ripustaa nappulakengät toistaiseksi naulaan sairauden vuoksi. (Kuva: Veikkausliiga)

Veikkausliiga-pelaaja Jesse Sarajärvi lopettaa jalkapallouransa ainakin toistaiseksi ja keskittyy opintoihinsa.

Asia selviää Sarajärven edustaman SJK:n verkkosivuilta, josta löytyy hänen tuore haastattelu. 24-vuotias keskikenttäpelaaja on SJK:n pitkäaikaisen puheenjohtaja Raimo Sarajärven poika.

Sarajärven elimistön hormonitasoa säätelevästä aivolisäkkeestä löydettiin hyvälaatuinen kasvain jo vuonna 2018. Viikoittaisella tasolla hoidetusta kasvaimesta ei ole puhuttu aiemmin julkisesti, vaikka se onkin aiheuttanut sivuoireita.

– Tämä yhtäkkinen kasvu ottaa päähän. Aivan kuin olisi murrosikä alkanut uudestaan. Partakin on alkanut kasvaa enemmän, Sarajärvi totesi HS:n haastattelussa humoristiseen sävyyn.

Ensimmäiset oireet ilmenivät jo kauan ennen kasvaimen löytymistä, kun Sarajärvi ei palautunut kunnolla harjoituksista ja otteluista kunnon levosta huolimatta.

– Kasvain aivolisäkkeessä tuottaa maitohormonia, joka taas vetää testosteronitasot nolliin. Siinä menee hromonit ihan sekasin ja olo on koko ajan sumuinen. Minään aamuna ei herännyt pirteänä, vaikka kuinka yritti nukkua ja tehdä kaiken levon eteen, Sarajärvi kertoo SJK:n verkkosivuilla.

Sarajärvi kertoo, että lääke on aiheuttanut myös kummallisia sivuvaikutuksia. Hän epäilee kasvaneensa muun muassa pituutta.

– Paino on noussut ja jopa kengän koko on kasvanut. Pituutta en ole mitannut, mutta tuntuu kuin sitäkin olisi tullut lisää, Sarajärvi sanoo.

Vaikka kasvain ja sen lääkitseminen pakottavatkin keskikenttäpelaajan keskittymään toistaiseksi kauppatieteen opintoihin, ei hän hautaa nappulakenkiään vielä lopullisesti.

– En mä silti mitään absoluuttista päätöstä ole tehnyt pelaamisen suhteen, että nyt lopettaisin kokonaan. Mutta nyt ainakin tuntuu siltä.

Veikkausliiga-pelaaja Jesse Sarajärvi lopettaa uransa toistaiseksi

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – – –

KATSO MYÖS: Video: Toni Kroos laukoi maalin suoraan kulmapotkusta Espanjan Super Cupissa

Edellinen artikkeli20-vuotias Marcus Forss ehdolla Englannin Ykkösliigan kuukauden pelaajaksi!
Seuraava artikkeliVideo: Neymar teki nätin maalin Ranskan Liigacupissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän