Veikkausliiga huipentuu tänään – Katso viimeisen kierroksen ennakko

Veikkausliiga otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com, puoliaika, uutinen, futis, fudis,

Veikkausliiga otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com, puoliaika, uutinen, futis, fudis,

On todella mahtavaa, että Veikkausliigan viimeisellä kierroksella on vielä näin paljon panosta. Mestaruus on kolmen joukkueen käsissä, Ilves taistelee VPS:n kanssa viimeisestä Eurooppa-paikasta, ja HIFK, PS Kemi, sekä Inter koittavat kaikki välttää karsintapaikan.

Puramme ottelut pikaisella katsauksella läpi:

IFK Mariehamn – Ilves

IFK M on lähellä voittaa mestaruuden, sillä se johtaa liigaa yhdellä pisteellä. Mikäli IFK M häviää Ilvekselle, nousee HJK tai SJK mestariksi. HJK:lle riittäisi tässä tapauksessa pelkkä tasapeli.

Ilves taistelee Europaikastaan, mutta lähtee selkeänä altavastaajana tähän otteluun. IFK Mariehamn on tässä taistelussa ennakkoon kovempi joukkue ja tulee todennäköisesti sen voittamaan.

Coolbetin kertoimet otteluun ja boldattunat toimituksen kohde:

IFK M – Tasapeli – Ilves

1.73   –    4.10     –  5.60

Yli/Alle 2,5 maalia: 2.07/1.73

HJK – SJK

Sukeltaako HJK taas pronssille? HJK:n kausi ei ole resursseihin nähden mennyt niin hyvin kuin alkukaudesta olisi voinut olettaa. Joukkueen pitäisi ehdottomasti pystyä parempaan, mutta loukkaantumiset ja huonot peli-ilmeet ovat saaneet taas HJK:n tilaan, missä mestaruus ei ole pelkästään enää heidän käsissään.

SJK on kuntopuntarin kärjessä ja heidän osaltaan kausi loppuu liian aikaisin. He menettivät pelilupa-sotkujen takia 3 pistettä alkukaudesta ja tästä saattaa johtua, se etteivät he voita mestaruutta. Ottelu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen, sillä mikäli IFK M menee johtoon ensimmäisellä puoliajalla, joutuu HJK pelaamaan hyökkäysvoittoista jalkapalloa. SJK on kertoimien mukaan tässä ottelussa altavastaaja, mutta me uskomme, että heidän kiri riittää voittoon asti.

Coolbetin kertoimet otteluun:

HJK – Tasapeli – SJK

2.25   – 3.40   – 3.10

Yli/alle 2,5 maalia: 1.89/1.89

KuPS – PS Kemi

KuPS pelaa täysin ilman minkäänlaista panosta ottelussa eikä heidän viimeaikaiset esitykset ole päätä huimanneet. Viidestä ottelusta vain kolme pistettä ja nekin tuli Helsingissä HIFK:ta vastaan. Kemi on puolestaan saanut viidestä viimeisestä ottelusta vain yhden tasapelin, joten tästä ottelusta ei ennakkoon voi povata mitään unelmaottelua. Kemin ainoa panos otteluun on saada piste, jos HIFK ja Inter voittavat oman ottelunsa.

PS Kemi on lähtenyt hiukan kevyemmällä kokoonpanolla otteluun, sillä heillä on vain kolme vaihtopelaajaa mukana, joista yksi on maalivahti, joten kovin vauhdikasta tai riskejä ottavaa futista ei Kemiltä tulla näkemään. Tästä syystä KuPS on suosikki tähän otteluun lähdettäessä.

Coolbetin kertoimet otteluun:

KuPS – Tasapeli – PS Kemi

1.90  –   3.50  – 4.20

Yli/alle 2,5 maalia: 1.87/190

PK-35 – Inter

Tämä ottelun on aika selkeä. Inter tarvitsee voiton välttääkseen karsintapaikan ja PK-35 ei ole voittanut ottelua 9.6 HIFK-voiton jälkeen. Inter on todella paljon parempi joukkue laadultaan kuin isännät ja heidän ainoa motiivi Interin kaatoon on Shefki Kuqin tiputtaminen karsintoihin. Se tuskin tulee tapahtumaan ja Inter tulee voittamaan tämän ottelun

Coolbetin kertoimet otteluun:

PK-35 – Tasapeli – Inter

15.00 –    6.75   – 1.19

Yli/alle 2,5 maalia: 1.52/2.49

RoPS – HIFK

Tässä on ehkä kierroksen vaikein ottelu. RoPS:lla ei ole juurikaan pelattavaa, kun taas HIFK:lla on edessä todella vaikeat ajat mikäli he eivät voita ja ajautuvat karsintaotteluun.

Ottelu on myös kahden kulttivalmentajan taitojen taisto, kun Juha Malinen kohtaa Antti Muurisen. Tällä kaksikolla on selkeästi eniten Veikkausliiga -otteluita vyöllään. Tilaston ykkösellä, Muurisella, toivottavasti on kirjassaan parempia aseita, kun Malisella ja ensi vuonna nähtäisiin lisää Stadin Derbyjä.

HIFK ei ole koskaan voittanut RoPS:a Veikkausliigassa ja vaikeata se nytkin tulee olemaan. Via Dolorosa on joka tapauksessa HIFK:lla edessä, kun tuomari viheltää pilliin klo 15.00

Coolbetin kertoimet otteluun:

RoPS – Tasapeli – HIFK

2.80   –  3.25   – 2.60

Yli/alle 2,5 maalia: 1.98/1.80

VPS – FC Lahti

VPS:llä on tässä ottelussa enää panosta, sillä vaasalaiset haluavat säilyttää paikkansa Euroopassa. Mikäli Ilves voittaa ottelunsa Maarianhaminassa, on VPS:n pakko voittaa Lahti.

Lahti on yllättävän kova vierasjoukkue, sillä he ovat viimeisestä viidestä vierasottelusta saalistaneen kahdeksan pistettä ja näihin kuului muunmuassa voitto HJK:sta ja tasapeli SJK:n kanssa.

Juuri ottelun tärkeyden takia VPS on ennakkosuosikki tähän otteluun ja tulee todennäköisesti voittamaan täysin panoksettomasti pelaavan lahden.

Coolbetin kertoimet otteluun:

VPS – Tasapeli – Lahti

1.64  –  3.85  –  5.50

Yli/alle 2,5 maalia: 1.93/1.85

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here