Veikkausliiga: FC Honka – HJK 29.9.2022

Veikkausliigan torstain ainoa matsi pelataan Espoossa, kun Honka ja HJK kohtaavat metroderbyn merkeissä.

Veikkausliigan mestaruustaisto alkaa hiljalleen kallistua Klubin suuntaan, kun KuPS on nyt viisi pistettä helsinkiläisten perässä. Sarjassa kolmantena oleva Honka on pudonnut vakuuttavan kauden jälkeen kahdeksan pisteen päähän kärkisijasta.

Edellinen keskinäinen näiden joukkueiden välillä oli myös Hongan edellinen matsi. Ennen maajoukkuetaukoa pelattu ottelu Tapiolan Urheilupuistossa päättyi vieraiden menestykseen, kun Anthony Olysanua maalasi lisäajalla 1-2 voittolukemat. Kauden aiempi keskinäinen oli Veikkausliigan avauskierroksella, kun Casper Terhon maalilla HJK voitti 1-0.

Molemmat joukkueet ovat saaneet viime aikoina huilattua. HJK:n sairastuvalla on kuitenkin pientä ruuhkaa, kun viimeisimpiä poissaolijoita ovat Joona Toivion ja Paulus Arajuuren lisäksi myös Lucas Lingman. Klubilta kuitenkin leveyttä löytyy, joten tälle ei liian suurta painoarvoa voi antaa.

Kuten kertoimet kuvaavat, pitäisi tasainen vääntö olla jälleen kerran tiedossa. HJK karkaa voittaessaan jo turvallisen raon päähän haastajistaan ja ensimmäinen erä mestaruuslippiksiä voidaan lähettää jo painoon. Luotetaan Klubin jatkavan vahvaa virettään Honkaa vastaan ja kotiyleisö jää pisteittä.

Lapulle: HJK voittaa ottelun (2.57)

Edellinen artikkeliVideo: Ilves murskasi HIFK:n – Petteri Pennanen pamautti komean maalin
Seuraava artikkeliHJK:lle muhkeat sakot Eurooppa-liigan kotiottelusta – Klubi tekee rikosilmoitukset kentälle juosseista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän