Veikkausliiga 29.5.2022: KuPS – HJK

KuPS sekä HJK kamppailevat Väre Areenalla klo 16:00 alkaen ja ottelun voittajalle on tarjolla kärkisija Veikkausliigassa.

Iltapäivän joukkueet ovat viime kauden tapaan tehneett selvää pesäeroa takana tuleviin. Sarjassa kolmantena oleva AC Oulu on jäänyt jo kymmenen pisteen takamatkalle, joten todennäköisesti mestaruudesta pelataan taas kuopiolaisten ja helsinkiläisten kesken.

KuPS:n kerrointa nostattanee osaltaan myös Klubille taittuva lepoetu. HJK pelasi oman cup-ottelunsa tiistaina, kun taas KuPS kohtasi EIF:n torstaina. Tälle en kuitenkaan itse sen suuremmin painoarvoa laske, etenkin kun molempien joukkueiden vastukset olivat lähtökohtaisesti Daavid-Goljat asemassa.

Viime kaudella nähtiin tasatulos jokaisessa joukkueiden keskinäisessä väännössä. Se otetaan huomioon myös tämän päivän pelivalinnassa, sillä KuPS napataan lapulle DNB-kohteena. Tämä tarkoitaa sitä, että tasatuloksen osuessa panos palautuu. Kuopiolaiset ovat vakuuttaneet allekirjoittaneen alkukauden mittaan huomattavasti suuremmin kuin Klubi peliesitystensä puolesta.

Pelivalinta: KuPS, tasapeli ei vetoa (1.93)

Edellinen artikkeliVideo: Real Madrid juhlii Mestarien liigan voittoa
Seuraava artikkeliVideo: Nottingham Forest nousee Valioliigaan – oma maali ratkaisi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän