Espanjalainen Real Madrid juhlii Mestarien liigan 2021-2022 voittoa. Real voitti aiemmin myös La Ligan.

Real Madrid kaatoi Liverpoolin numeroin 0-1 (0-0) Mestarien liigan finaalissa täpötäydellä Stade de Francella, Pariisissa, Ranskassa lauantaiyönä.

Ottelu käynnistyi noin 40 minuuttia myöhässä, sillä stadionille oli ilmeisesti rynninyt liputtomia faneja. Kun pelaamaan päästiin, aloitti Liverpool vahvasti ja vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiään.

Paras paikka avautui Sadio Manelle, mutta Real-maalivahti Thibaut Courtois venytti kätensä eteen, ja pallo kolahti torjunnan kautta tolppaan. Lisäksi Mohamed Salah oli pariin otteeseen hyvässä paikassa, mutta Courtois torjui.

Avausjakson lopulla Realin Karim Benzema laittoi pallon maaliin, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen tilanne tuomittiin monien yllätykseksi paitsioksi.

Ottelun voittomaali nähtiin 59. minuutilla, kun Federico Valverde keskitti pallon maalille, missä Vinicius Junior viimeisteli. Liverpool haki tasoitusta, mutta Real ei suostunut päästämään maalia loisto-ottelun pelanneet Courtoisin johdolla.