Veikkausliiga 22.5.2022: kotivoittoja tiedossa?

Veikkausliigaa pelataan 22.5.2022 kahden ottelun verran, kun AC Oulu matkaa FC Lahden vieraaksi ja HJK isännöi klassikko-ottelussa Hakaa.

Lahden alkukausi on lähtenyt hyvin samoissa merkeissä, kuin AC Oulunkin. Sarjataulukossa joukkueet ovat perätysten vain pisteen erolla. Viime kaudella keskinäisiä kohtaamisia oli kolme ja kaikki päättyivät tasapeliin, joka kertoo paljon. Tällä kertaa kuitenkin kahden kerroin (2.00 kirjoitushetkellä) isännille otetaan kiinni, etenkin kun oululaisten hyvät suoritukset ollaan pääosin todistettu kotinurmella.

HJK – Haka, tuo entisaikojen klassikko. Tänään odotettavissa jopa tasainen vääntö, vaikka Klubin kotivoitto otetaankin pelattavaksi. Kun yhtälöön lisätään yli 1.5 maalin linjan ylitys, saadaan kertoimeksi 2.04. Haka ei ole onnistunut nousunsa jälkeen ottamaan kertaakaan yhtäkään pistettä HJK:lta, joten helsinkiläisten henkinen ylivoima on yhä relevanttia vielä vuosien jälkeenkin. Molempien kärkimiehet, joukkueidensa parhaat maalintekijät Bojan Radulovic ja Lee Erwin kannattaa ottaa seurannan alle. Parivaljakko on eliittitasoa, kun puhutaan hyökkääjistä Veikkausliigassa.

Edellinen artikkeliViikon Valiovihje: Brentford – Leeds
Seuraava artikkeliVideo: Roy Keane kostaa Alf-Inge Hålandille törkeällä taklauksella vuonna 2001

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän