Vedonlyöntivihjeet: Seksikäs trio

 

Aikaisemmin huutelimme Facebook-sivuillamme, että kun spartalainen 300 tulee täyteen, niin annan upean trion jolla voittaa suhtkoht realistisia summia rahaa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Tässä tulee:

Crystal Palace on aloittanut kautensa todella huonosti ja sama meno jatkuu. Palace on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun, kun taas Everton on hävinnyt yhden kymmenestä pelistä. Palacen maalisuhde on todella hälyttävä; 6-21.

Tähän helposti -1 Evertonille

 

Burnleyn putki on huikea; 14 peliä suhteella 10-3-1. Maalisuhde heillä on 22-9. Vastustaja Bournemouth on sijalla 15. 14 ottelusta he ovat hävinneet 7 ja maalisuhde on 23-22.

Tässä on hyvä lähteä hakemaan myös -1 Burnleylle joka pelaa kotonaan. Kotikentällä he ovat tehneet keskimäärin 2 maalia / ottelu ja päästänyt alle 0,5 maalia / ottelu. Tämä on varma

 

Mönchenblachalafad pelaa Fc Nurnbergia vastaan Bundesliigan ottelussa. Vierailija ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtään ottelua ja tänä viikonloppuna se laiva ei käänny. Viimeisessä 6 pelissä kotijoukkue on tehnyt 14 maalia, kun taas vierailija on päästänyt saman verran. Pommin varma Borussia Mönchengladbach -1 voittoon.

 

Kerrataan vielä:

Everton-1

Burnley-1

Borussia Mönchengladbach-1

 

Näillä voittorahoilla voitte ostaa mehua ja keksejä kisakatsomoon, kun Leijonat kohtaa jännässä turnauksessa Tsekin.. tai Ruotsin.

 

Edellinen artikkeliVideo: Top 5: Puoliaika kokosi futiksen karmeimmat loukkaantumiset!
Seuraava artikkeliSPL jakoi sakkoja: HIFK:n nousu, sekä HJK:n mestaruus eivät tulleet ilmaiseksi