Vedonlyöntivihjeet MM 2018 -välierään Ranska vs. Belgia

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Venäjän MM-kisoissa on jäljellä enää neljä parasta joukkuetta. Välierät käynnistyvät tänään Ranskan ja Belgian välisellä ottelulla, jossa ratkaistaan MM-kisojen ensimmäinen finalisti. Puoliaika.com julkaisee kaikista jäljellä olevista MM-kisaotteluista Accuscore.comin laatimat vedonlyöntivihjeet.

Ranska vs. Belgia

Ranska voitti puolivälieräottelussaan Uruguayn selvin lukemin 2-0. Tappion kärsinyt uruguaylaisryhmä ei pystynyt kunnolla uhkaamaan Ranskan puolustusta yhtä erikoistilannetta lukuun ottamatta. Ranskan tasapainoisessa ja taktisesti kypsässä esityksessä oli havaittavissa mestarin elkeitä.

Belgian puolivälierävoitto Brasiliasta oli iso yllätys monille, mutta ei Accuscoren algoritmeille, joiden mukaan Belgia lähti otteluun Brasiliaa vastaan jopa suosikkina. Belgian voitto vaati kuitenkin ensimmäisen puoliajan taktisen valinnan lisäksi reilusti onnea, sillä Brasilia loi toisella puoliajalla reilusti maalipaikkoja. Brasilia olisi pelin kulun valossa ansainnut enemmän Belgian 2-1 voittoon päättyneestä ottelusta.

Ranskan ja Belgian ottelusta on tulossa todella tasainen ja onkin vaikea sanoa kenen etua ottelupari suosii. Ottelusta voi tulla varovainen ja taktinen kamppailu, koska nyt ottelun panoksena on kuitenkin paikka MM-finaalissa.

Vedonlyöntivihjeet

Accuscoren analyysin mukaan Belgia lähtee otteluun marginaalisena suosikkina voittaen ottelun noin 36% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa noin 28.3% todennäköisyydellä ja Ranskan voittoon ottelu päättyy 35.7% todennäköisyydellä. Joukkueiden välillä on siis vain todella marginaalinen 0.3% etu Belgian hyväksi. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Ranskan osalta 1.34 ja Belgian 1.35 maalia. Ottelussa nähdään siis Accuscoren analyysin mukaan yhteensä noin 2.69 maalia.

Coolbetin kertoimissa suosikkiasetelma on toisinpäin ja vielä reilulla marginaalilla. Ranskan voitosta tarjotaan kerrointa 2.54, tasapelistä 3.34 ja Belgian voitosta 3.25. Coolbetin näkemys ottelun maalimäärästä on hieman varovaisempi eli yhteensä noin 2.50 maalia.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Belgiaa suosivista pelimuodoista ja runsasmaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm.

  • Belgian voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 3.23*)
  • Belgian voitto tasapeli-ei-vetoa -kohteessa (1.99*)
  • Yli 2.5 maalia (2.02*)
  • Romelu Lukaku tekee ottelussa maalin (2.85*)
  • Antoine Griezmann tekee ottelussa maalin (2.60*)

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi, on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

TÄSTÄ Coolbetin kertoimiin.

Lue myös: Ilmaisessa futisvisassa jaetaan tänäänkin satoja 10 € ilmaisvetoja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here