35-vuotias hollantilaislegenda Robin van Persie oli näkyvästi esillä sunnuntaina, kun mies teki ensin voittomaalin vapaapotkusta ja pian perään lensi pulkkataklauksella suihkuun.

Feyenoord kaatoi kotikentällään Vitesseen numeroin 2-1 (0-1) Eredivisien ottelussa. Vitesse johti avausjakson jälkeen 0-1 Matus Beron maalilla, mutta Feyenoordin Eric Botteghin tasoitti heti toisen jakson alussa.

Sitten 88. minuutilla nähtiin ottelun voittomaali, kun kokenut konkari van Persie laukoi 2-1-osuman kauniilla vapaapotkulla. Ja vielä 92. minuutilla van Persie sai suoran punaisen kortin kolattuaan Vitesse-pelaajan osittain takaapäin. Kuumassa matsissa myös kaksi Vitessen pelaajaa sai punaisen kortin.