Valkeakoskella pelataan vähämaalinen juhlaottelu

Valkeakoskella pelataan FC Hakan 85-vuotista taivalta juhlistava ottelu. Haka saa vastaansa todellisen perinneseuran, kun täksi kaudeksi Ykköseen noussut MYPA vierailee legendaarisella Tehtaan kentällä. Suomen Cupissa joukkueet pelasivat 2-2 tasapelin. Ilman tappioita kärjessä puksuttava Haka on tänään valtaisa ennakkosuosikki.

Ykkösessä on takana kahdeksan pelattua kierrosta. Kärkikaksikko on erottunut joukosta, sillä Haka ja TPS ovat kuroneet pienen hajuraon muihin seuroihin. Monien yllätykseksi, sarjan kärkiseuroiksi povattuja AC Oulua ja KTP:tä ei voida laskea alkukauden esityksillä nousukahinoihin. Sarja on kuitenkin pitkä ja otteluita runsaasti pelaamatta.

Valkeakoskella ollaan saatu riemuita hyviä tuloksia kahdeksan ensimmäistä kierrosta. Teemu Tainion luotsaama nippu tykkää pitää palloa ja tänään kunnon pallorallia nähdään takuuvarmasti. Haka jäi edelliskierroksella maalittomaan tasapeliin AC Kajaania vastaan Kajaanissa. Tänään ei maalittomaan tasapeliin usko riitä, mutta ei maalijuhliinkaan. Edellinen kotiottelu päättyi EIF:iä vastaan 2-0 voittoon ja tänään samankaltaiset lukemat ovat realistisia odottaa.

Hakan kotivoitolle tarjotaan kerrointa 1.17, mikä kuvastaa hyvin ottelun voimasuhteita. MYPA on kuitenkin piristynyt surkeiden ensimmäisten otteluiden jälkeen. Illan vieraat hakivat täydet kolme pistettä Porista Musan Salamaa vastaan, sekä on pelannut kolme edellistä ottelua tasan, kun TPV, AC Oulu ja KTP jakoivat pisteet. Yksikin piste on varmasti tänään vierasjoukkueen tavoitteena ja sitä lähdetään hakemaan tiiviillä puolustuspelillä. Tähän peilaantuu myös pelivalinta. Alle 2.5 maalia saa aivan erinomaisen kertoimen, joka lähtee pelattavaksi mielellään.

Pelivalinta: Alle 2.5 maalia (3.14 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Valioliigan otteluohjelma julkaistu – Teemu Pukki hyökkää Liverpoolin kimppuun avauskierroksella

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here