Valioliiganousija rikkoi 100 miljoonan rajan – maajoukkuelaituri tarttui haaviin

Valioliiganousija Aston Villa hankki Trezeguetin, joka edusti Egyptiä viime kesän MM-kisoissa.

Valioliiganousija Aston Villa teki jo kesän yhdeksännen hankinnan, jonka myötä se on käyttänyt uusiin pelaajiin yli 100 miljoonaa euroa. 

Tuorein vahvistus on Egyptin maajoukkuelaituri Mahmoud Hassan, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimelle Trezeguet. Edelliset kaksi kautta 24-vuotias egyptiläinen on edustanut turkkilaista Kasimpasaa, ollen molemmilla kausilla joukkueensa paras maalintekijä. Yhteensä hän iski turkkilaisseuralle 25 maalia ja 18 maalisyöttöä 71 ottelussa.

Nuoresta iästään huolimatta Trezeguet on ehtinyt pelaamaan jo 41 maaottelua Egyptin riveissä, edustaen kotimaataan muun muassa kesän 2018 MM-kisoissa. Maajoukkueessa vasemmalla laidalla viihtyvä peluri on viimeistellyt kuusi osumaa.

Nousija tuhlaa

Viime kaudella Mestaruussarjassa viidenneksi sijoittunut ja pudotuspelien kautta nousun Valioliigaan varmistanut Aston Villa on riehunut kesän siirtomarkkinoilla oikein kunnolla. Trezeguetin lisäksi haaviin ovat tarttuneet Matt Targett, Wesley, Jota, Ezri Konsa, Björn Engels, Kortney Hausa, Tyrone Mings sekä seurassa jo viime kaudella lainalla pelannut Anwar El Ghazi.

Jotain Villan tuhlaamisesta kertoo se, että seura on rikkonut kuluvan kesän aikana siirtoennätyksensä jo kahdesti, kun ensin Migns saapui seuraan 22,3 miljoonan euron hintalapulla, ja vain hetkeä myöhemmin belgialaisesta Club Bruggesta saapuneesta Wesleystä pulitettiin 25 miljoonaa euroa.

Aina nimekkäätkään hankinnat eivät tee nousijajoukkueen kaudesta yhtään sen helpompaa, jonka viime kauden nousija Fulham tai todeta karvaimmalla mahdollisella tavalla. Viime kesän valioliiganousija Fulhamiin virtasi Andre Schürrlen ja Jean Michael Serin kaltaisia laatupelaajia reippaasti yli 100 miljoonalla eurolla. Siitä huolimatta lontoolaiset jäivät Valioliigassa toiseksi viimeiseksi, pudoten takaisin Mestaruussarjaan.

Aston Villa uskoo välttävänsä Fulhamin tekemät virheet, mutta Teemu Pukin edustama Norwich sen sijaan pitää lontoolaisia varoittavana esimerkkinä, eikä aio käyttää siirtomarkkinoilla kuin 20-30 miljoonaa euroa täsmähankintojen tekemiseen.

Valioliiganousija hankki Trezeguetin

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/1153938466952138754

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Lue myös: HJK astelee illalla serbialaiseen hornankattilaan – vastustajan tilastot järkyttävän kovat!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here