Valioliigan otteluennakot

 

Kansvainväliset kilpailut käyty, on aika siirtyä taas liigapeleihin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Lauantaina pelataan valioliigaa kuuden ottelun verran. Puoliaika.com avaa otteluita, jotta teidän olisi helpompi tietää lopputulokset, sekä seurata pelejä.

 

Crystal Palace – Arsenal

Kotijoukkueen taival ei ole ollut helppo. Kahdeksasta pelistä vain 3 pistettä kasassa ja viimeiset viisi ottelua on tullut takkiin joka kerta. Luotsi Ian Holloway on myös saanut vaihtaa maisemaa. Vierailijat taas ovat saalistaneet 19 pistettä 24 mahdollisesta tällä kaudella. Heidän nykydraivi on loistava. Mitään erikoisia loukkaantumishuolia kummallakaan ei ole. Puoliaika.comin veikkaus: 1-3 lopputulos.

 

Norwich – Cardiff

Taistelua putoamisviivan molemmin puolin. Nämä kaksi joukkuetta ovat sarjataulukon sijoilla 17. ja 18.  Kumpikaan joukkue ei hyökkäystaidoiltaan vakuuta sillä Norwich on onnistunut tekemeään kahdeksassa pelissä 6 maalia ja Cardiff samassa ajassa 8 maalia. Molemmat ovat päästäneet 13 maalia kahdeksaan peliin. Odotamme pelistä tasaista vääntöä ja lopputulos on 1-1.

 

Manchester United – Stoke

Hallitseva mestari saa vastaansa sarjan 16. olevan Stoken. ManU on tällä hetkellä sijalla 8 ja joukkueiden välillä on vain kolmen pisteen ero. Hämmästyttävää Stokessa on se, että heillä on 8 pistettä kasassa vaikka ovat onnistukeet tekemään vain 4 maalia. Keskiarvolta se on 0,5 maalia / peli. He ovat myös päästäneet alle maalin / peli. sillä päästettyjä maaleja on vain 7. ManU on kaikkien yllätykseksi noinkin alhaalla ja viikolla pelattu Mestareiden liigan ottelu ei vakuuttanut. Vain Robin Van Persien paluu hyökkäykseen saa toimituksemme laittamaan luvuiksi 2-1.

 

Liverpool – West Bromwich

Vierailijat ovat pelanneet todella hyvin viimeiset pelit, eivätkä ole hävinneet viimeiseen viiteen peliin Valioliigassa. Näihin mahtuu muunmuassa tasapeli Arsenalin kanssa, sekä voitto Manchester Unitedista vieraissa. Liverpoolin formi on kyllä erittäin vahva ja kotikentän tuki on Liverpoolissa maaginen. Tulokseksi WBA:n hyvästä vireestä huolimatta 2-1.

 

Aston Villa  – Everton

Everton lähtee otteluun tietäen, että voitolla, se nousee neljän top4:seen ainakin hetkellisesti. Evertonin huolenaiheena on kuitenkin Christian Benteken toipuminen syyskuun nivusvammasta. Benteke tuli 60 minuutin kohdalla peliin ottaa tuntumaa ja on nyt täydessä iskussa. Peli tulee olemaan tiukka ja päättyy 1-1. Benteke maalintekijänä Villalle.

 

Southampton – Fulham

Kauden yllättäjä Southhampton kohtaa 14. taulukossa olevan Fulhamin. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyvistä lähtökohdista. Southampton kävi hakemassa pisteen Manchester Unitedilta, kun taas Fulham murskasi laiskasti pelanneen Crystal Palacen. Voitolla Southampton nousisi tilapäisesti toiseksi, mikäli Liverpool ei voita omaa otteluaan. Voitto Sotonille 2-0.

 

Edellinen artikkeliVideo: Voi Pato mikä tyrä!
Seuraava artikkeliFutisdokkari: Cristiano Ronaldo – The Story So Far