Valioliigan kausivedoista pari kohdetta kiinni!

Valioliigan tilanne on tällä hetkellä arveluttava, kuten muidenkin futissarjojen kohdalla Euroopassa. On kuitenkin väläytelty ajatusta, että kausi pelattaisiin mahdollisesti päätökseen saakka loppukevään ja alkukesän aikana. Täten tarkasteluun lähtee pari kausivetoa Coolbetin listoilta.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Mikäli Valioliigan kautta jatketaan vielä kaikesta huolimatta, on kamppailu europelipaikoista kiivasta. Kärkikolmikko alkaa olla mitä todennäköisimmin selvillä Liverpoolin, Manchester Cityn ja Leicesterin myötä, mutta siitä alaspäin tilanne on tiukka.

Neljännestä sijasta kovin kamppailu nähtäneen Chelsean ja Manchester Unitedin kesken. Frank Lampardin miehistö pitää tällä hetkellä neljättä sijaa hallussaan, kun kasassa on 48 pinnaa 29 matsin jälkeen. Niskaan hengittävä ManU on saman ottelumäärän jälkeen kerännyt 45 pistettä. Sivuhuomautuksena todettakoon, että kausi on ollut huomattavasti heikkotasoisempi kuin esimerkiksi viime kaudella. Vuosi sitten 29 ottelun jälkeen Chelsea ja ManU näillä pisteillä pitäisivät paikkaa 7 ja 8.

Paikasta neljän kärkeen Chelsea saa kerrointa 1.70 ja ManU 2.50. Sarjan jäädessä tauolle manchesterilaiset olivat oikein kelvollisessa iskussa ja Bruno Fernandesin preesens on tehnyt joukkueen pelaamiseen ihmeitä.

Myös loppukauden ohjelma on Unitedin kannalta suotuisampi. Chelsea joutuisi vielä muun muassa kohtaamaan kertaalleen Liverpoolin Anfieldillä ja Manchester Cityn sekä Wolvesin kotonaan. ManU pääsee nauttimaan huomattavasti helpommista peleistä. Haastavimmat matsit lienee Leicesterin ja Tottenhamin kohtaamiset vieraskentillä. Näin ollen napataan kahden ja puolen kertoimella ManU lapulle.

Toinen pelivalinta on Wolvesin sijoittuminen kuuden joukkoon. Tälle kohteelle kerrointa tarjotaan olosuhteisiin nähden maistuva 1.90 kerroin. Pahimmat kilpailijat tätä kohdetta uhkaamaan ovat Sheffield Unitedin lisäksi myös lontoolaisseurat Arsenal ja Tottenham.

Wolves ja Sheffield United jakavat kuudetta sijaa tällä hetkellä 43 pisteellä. Tottenham on seuraavana 41 pisteen kera ja Arsenalilla on kasassa 40 pongoa. Wolves ja Tottenham ovat pelanneet täydet 29 peliä, kun taas Blades ja Arsenal pelin verran vähemmän.

Tästä nelikosta haastavimman otteluohjelman kanssa operoivat rästipelejä omaavat Blades ja Arsenal. Etenkin Tykkimiehet jätän pois laskuista jo siitä syystä, että he pelaavat vaikeat matsit kärkikolmikkoa vastaan. En jaksa tämän lisäksi uskoa Sheffield Unitediinkaan, vaikka upea kausi onkin alla. Loppukiri vaikuttaa liian haastavalta Wolvesiin verrattuna.

Wolves ja Tottenham pelaavat siis ennalta katsoen helpoimmat ohjelmat. Näistä kahdesta Wolvesilla on tärkeä kahden pisteen etumatka ja luotan huomattavasti enemmän Nunon ryhmään, kuin Mourinhon. Vajaa kakkosen kerroin kelpaa vallan mainiosti.

Sellaista tällä kertaa. Nyt enää pitää odottaa, josko jäljellä olevat 92 ottelua saataisiin turvallisissa olosuhteissa pelattua. Toivotaan, että järkevä ratkaisu jotenkin löydetään ja mennään terveys edellä.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa video: Kaksi vuotta sitten Zlatan painoi uskomattoman maalin MLS-debyytissään!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here