Molineux Stadiumilla vieraana Man United

Molineux Stadiumilla nähdään maanantai-iltana Valioliigan toisen kierroksen päättävä kamppailu, kun Wolves isännöi Manchester Unitedia. Joukkueiden avausottelut Valioliigassa olivat melkoisen erilaiset ja illan ottelussa kumpikin joukkue voi realistisesti yltää kolmeen pisteeseen.

Kotijoukkue Wolves aloitti kautensa Valioliigassa maalittomaan tasapeliin Leicesteriä vastaan. Wolves kuitenkin hallitsi ottelua ja Leander Dendocker laittoi jopa pallon maaliin, kunnes VAR mitätöi maalin käsivirheen vuoksi. Tänään ei kuitenkaan maalitonta tasuria ole odotettavissa, vaan Wolves jatkaa sitä mihin viime kaudella jäi. Isompien kiusaamista kotinurmella. Hyökkäyskaksikko Diogo Jota Raul Jimenez eivät ManU-puolustusta helpolla päästä, sekä kaiken lisäksi vaihdosta löytyy vielä maalinnälkäinen italialainen Patrick Cutrone.

Man United aloitti kauden murskalukemin. Old Traffordilla kaatui Chelsea tylysti 4-0. Ottelu oli tasainen, mutta loppupuolella tilanne repesi ManUn hyväksi. Kotijoukkue käytti tehokkaasti paikkansa. Marcus Rashford teki kaksi, Anthony Martial ja Daniel James yhdet mieheen. ManUn alakerta oli todella hyvä läpi ottelun, josta suuret kiitokset kuuluvat uusille hankinnoille. Harry Maguire ja Aaron Wan-Bissaka osoittivat olevansa suurten hintalappujen arvoiset pelurit.

Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen syyskuussa 2018, jonka jälkeen pelejä on nähty kaksi kappaletta. Wolves on hoitanut Molineux Stadiumilla molemmat kohtaamiset. Tänään kuitenkin esiin nousee pieni kysymysmerkki. Nähdäänkö Wolvesin kokoonpanossa yllätyksiä? Joukkueella on rasitteenaan tulevana torstaina Eurooppa-liigan karsintaottelu Torinoa vastaan Italiassa. Lähtökohtaisesti voisi olettaa, että europelien takia tärkeitä Valioliigan otteluita ei riskeerata millään muotoa, mutta nähtäväksi jää Wolves-koutsi Nunon peliliikkeet kokoonpanon suhteen.

Pelivihje kohdistuu maalimäärään. Kerroin 2.25 yli kahteen maaliin tähän otteluun on hurja. Vuoden sisällä kolmesti nähdyt kohtaamiset ovat menneet Wolvesille, mutta nissä on nähty myös maaleja. Näissä otteluissa on nähty keskiarvoltaan 2.66 osumaa. Myös molempien joukkueiden maali olisi osunut kaikkina kolmena kertana, joka on oiva pelikohde myös tänään.

Pelivihje: Yli 2.5 maalia (2.25 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Valioliigahistorian toisen suomalaishattutempun tehneen Teemu Pukin fanipaidat revitään käsistä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here