Valioliiga tarjoaa raamit perjantain Triplaukseen

Valioliiga tarjoaa raamit perjantain Triplaukseen, kun koillisessa kohtaavat Newcastle ja Aston Villa. Lisäksi Bundesliigaa poimitaan lapulle. 

Coolbet tarjoaa parhaat kertoimet ja kampanjat!

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) perjantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Newcastle kuuluu eittämättä Valioliigan heikoimpiin ryhmiin. Steve Brucen ainoa tavoite lienee Magpiesin pitäminen sarjassa, mutta viimeisen putoajan paikka voi hyvinkin kuulua 38 kierroksen jälkeen Newcastlelle, ellei meininki ala muuttumaan. Joukkue on jo parantanut otteitaan kauden alusta, mutta tänään vieraaksi saapuva Villa tulee tekemään asiat isännille haastavaksi.

Villa onkin sarjan parhaimmistoon kuuluva vierasjoukkue. Rekordi vieraissa on esimerkiksi parempi, kuin Tottenhamilla tai Liverpoolilla ja parhaana päivänään Villa tarjoaa väkevän vastuksen kelle tahansa tässä sarjassa. Tiukkaan puolustuspeliin perustuva Dean Smithin pelifilosofia on kantanut hedelmää, mutta Jack Grealishin loukkaantuminen vie osansa birminghamilaisten pelinrakentelusta ja vaarasta ylöspäin.

Vaikka Grealish suurella todennäköisyydellä sivussa onkin, on Newcastlen loukkaantumishuolet paljon pahemmat. Hyökkäyspäästä puuttuu ykköskärki Callum Wilsonin lisäksi myös Wolvesia vastaan loukkaantuneet Miguel Almiron ja Allan Saint-Maximin. Tämän myötä usko Villaa kohtaan kasvaa ja höystetään näillä lähtökohdilla vierasvoittoa pienellä underilla.

Kaveriksi nostetaan vielä Bundesliigasta pieni overi Augsburgin ja Mönchengladbachin matsiin, jotta tarvittava kolmosen kerroin saadaan kasaan. Gladbach on viime aikoina ajautnut pieneen tappioputkeen, mutta lähtee silti ennakkosuosikkina tähän kohtaamiseen. Eiköhän molemmat jengit pääse verkkoa heiluttamaan, kuten myös joukkueiden aiemmassa keskinäisessä tällä kaudella. Tällöin ottelu päättyi 1-1.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here