Valioliigan maalipyssyt vertailussa – Salah tärkein joukkueelleen

Salah Puoliaika

Salah Puoliaika

Valioliigan mestaruus on vääjäämättä karkaamassa Manchesterin siniselle puolelle, mutta onneksi sentään maalipörssissä riittää mielenkiintoa. Tilastojen mukaan kolmesta kovimmasta tykistä Mohamed Salah on tehnyt arvokkaimpia maaleja joukkueelleen.

Spursin Harry Kane johtaa  Englannin Valioliigan maalitilastoa 23 häkillään, mutta hänen niskaansa hengittävä Mo Salah on ratkonut maaleillaan eniten pisteitä. Egyptiläisen 22 osumaa ovat varmistaneet Liverpoolille yhteensä 13 sarjapistettä. Kane on puolestaan maalannut Tottenhamille 12 pistettä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Maalipörssin kolmosen, Sergio Agüeron, viimeistelemät 21 osumaa ovat kartuttaneet Cityn pistesaraketta vain seitsemän pisteen verran. Tosin kärkijoukkueessa maalintekijöitä on löytynyt laajalla rintamalla. Agüeron maalit muodostavat Cityn kokonaismaalimäärästä vain 27 prosenttia, kun taas Salah on tehnyt Liverpoolin maaleista 36 prosenttia ja Kane 44 prosenttia Spursin saldosta.

Agüero tehokkain

Vaikka City-hyökkääjän maalit eivät ole olleet merkittävimpiä, hän on kolmikosta ylivoimaisesti tehokkain. Aguero on tehnyt keskimäärin 1,06 maalia pelaamaansa 90 minuuttia kohden. Salahilla vastaava luku on 0,98 maalia/90 min ja Kanella 0,93 maalia/90 min.

Agüero peittoaa kilpakumppaninsa myös laukausprosentin osalta. Hänen laukauksistaan joka neljäs uppoaa sisään, kun Salahin kudeista verkkoon painuu joka viides ja Kanen pyssyistä noin joka seitsemäs.

Katso alta, kuinka Salah ja kumppanit tarjoilivat Citylle kauden toistaiseksi ainoan tappion

Lisää uutisia brittifutiksesta TÄÄLLÄ!

Lähde: Valioliiga

Edellinen artikkeliArsenalille nolo kotitappio Östersundsille – Eurooppa-liigan 16 parasta selvillä
Seuraava artikkeliVideo: Australian liigassa nähtiin kuvankaunis ulkosyrjälaukaus yläpesään

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän