australian liigassa ulkosyrjällä puoliaika

Australian jalkapalloliigassa, Hyundai A Leaguessa, nähtiin äskettäin erittäin kaunis osuma, kun Newcastle Jetsin 25-vuotias Andrew Nabbout suoritti tyylipuhtaan ulkosyrjälaukauksen.

FC Western Sydney Wanderers ja Newcastle Jets pelasivat 2-2-tasurin viime viikonloppuna ja ottelussa riitti käänteitä.

Oriol Riera vei kotijoukkueen johtoon heti 7. minuutilla ja vierasjoukkue Jetsin Dimitri Petratos tasoitti toisen jakson alussa. Kotijoukkueen Michael Twaite teki 58. minuutilla 2-1-johtomaalin, kunnes sitten 68. minuutilla Nabbout laukoi kauniilla ulkosyrjälaukauksella loppulukemat 2-2.

FC Sydney porskuttaa kymmenen joukkueen A Leaguen ylivoimaisessa johdossa ja Newcastle Jets on sarjakkosena 11 pistettä perässä. Western Sydney Wanderers on puolestaan sarjakutosena. A leaguessa pelataan myös tänä viikonloppuna.