Valioliiga alkaa 20 päivän päästä – TOP5 vahvistukset

Uusi Valioliiga-kausi on jo nurkan takana, ja kilpavarustelu käy kuumana. Ketkä ovat onnistuneet vahvistamaan joukkuettaan eniten kesän siirtomarkkinoilla? Ennakoimme TOP5-listan tähänastisista siirroista.

5. Sokratis, Arsenal

Arsenal vahvisti takalinjojaan heinäkuun alussa, kun Sokratis Papastathopoulos siirtyi tykkimiehiiin Dortmundista. Siirtosumma oli 16 miljoonaa euroa. Kokenut toppari tuo kaivattua varmuutta Arsenalin hapuilleeseen puolustukseen. Kolmekymppisen kreikkalaisjärkäleen jalkanopeus huokuu silti yhtäläisyyksiä Per Mertesackeriin. Jääkö mies pujottelukepiksi Valioliigan vauhdissa?

4. Riyad Mahrez, Manchester City

Hallitseva mestari kaappasi Leicesterin mestaruuskauden ykköspyssyn 68 miljoonalla eurolla. Parin ailahtelevan kauden jälkeen Mahrezilla on paikka näyttää todellinen tasonsa Guardiolan miehistössä. Jos peli ei ala sujua, laidalla riittää kilpailua. Leroy Sane, Raheem Sterling ja Silvat David sekä Bernardo kirittävät. Mahrez on nimenä kova, mutta kuinka paljon lisäarvoa hän tuo Citylle?

https://twitter.com/ManCity/status/1016774060913487872

3. Fabinho, Liverpool

Liverpool avasi pelin jo aikaisin nappaamalla monien suurseurojen havitteleman Fabinhon Monacosta. Puolustavalta keskikentän maestrolta odotetaan Merseysidella isoja asioita. Koska uutta keskuspuolustajaa ei ole toistaiseksi hankittu, Fabinhon rooli puolustuksen apuna korostuu. Liverpoolin keskikenttä alkaa pitkästä aikaa näyttää kilpailukykyiseltä.

2. Jean Michaël Seri, Fulham

Valioliiga-nousija teki yllättävän kaappauksen Nizzasta. Norsunluurannikkolainen keskikentän pelinrakentaja siirtyi Fulhamiin 30 miljoonalla Euroopan jättien nenien edestä. Seri jakeli OGC Nicessa viimeisen kahden kauden aikana 17 maalisyöttöä ja passasi palloa viime kaudella yli 90 prosentin tarkkuudella. On selvää, että Fulhamin pelinrakentelu nojaa häneen alkavalla kaudella – enää kaivataan viimeistelyä.

https://twitter.com/FulhamFC/status/1017356374995501056

1. Alisson, Liverpool

Loris Karius ei jättänyt seurajohdolle vaihtoehtoja muniessaan surullisen kuuluisalla tavalla Mestarien liigan finaalissa. Paikkaaja löytyi Roomasta. Brasilian ykkösvahti Alisson on todellinen huippu, minkä hintalappukin osoittaa – miehestä tuli kaikkien aikojen kallein maalivahti. Huippuvireinen Alisson voi kantaa Liverpoolin korkealle sarjataulukossa.

Lisää uutisia Englannin kentiltä täällä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here