IFK Mariehamnin 26-vuotias hyökkääjä Vahid Hambo teki nopean hattutempun Veikkausliigassa, kun KTP:n verkko heilui oikein urakalla.

IFK Mariehamn kaatoi kotikentällään KTP:n numeroin 4-2 (3-2) Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella sunnuntai-iltana. Ottelun hahmo oli kolme maalia tehnyt kotijoukkueen hyökkääjä Vahid Hambo.

Hambo teki ensimmäisen osumansa, kun ottelua oli pelattu minuutti. Toinen osuma syntyi neljän minuutin kohdalla, ja hattutemppu tuli täyteen jo 9. minuutilla.

12 joukkueen Veikkausliigan Ylempi ja alempi jatkosarja käynnistyy tulevana viikonloppuna. FC Haka ja HIFK pelaavat vielä runkosarjan rästiottelunsa torstaina 30. syyskuuta.