Tuplauskestit käyntiin kahden kohteen lapulla

Tuplauskestit isketään käyntiin kahden kohteen lapulla, jossa mukana Valioliigan lisäksi myös Allsvenskania.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Valioliigan illan ainoa mittelö käydään Selhurst Parkilla, niin sanotun M23 derbyn muodossa. Vastakkain siis tietysti Crystal Palace ja Brighton, tunnetta ei tästä kohtaamisesta puutu. Pelivalinta on kuitenkin varsin selkeä: Brighton on aloittanut kauden erittäin väkevästi, eikä Crystal Palace ole Patrick Vieiran alaisuudessa varsinaisesti päässyt sykähdyttämään. Vieraita lapulle pienellä under-twistillä. Kohde mahdollistaa myös tasurin, kunhan under pitää.

Kaveriksi lapulle otetaan vielä länsinaapurin pääsarjafutista, kun putoamistaistelussa kamppaileva Degerfors saa vieraakseen mestarikandidaatti AIK:n. Gnaget luonnollisesti on tänään iso ennakkosuosikki ja etenkin vieraskentällä tukholmalaiset ovat pitäneet oman maalin mallikkaasti puhtaana. Tästä hyvänä esimerkkinä viisi edellistä vieraspeliä sarjassa ja vain kolme omiin päästettyä. Tänään luotetaan saman vireen jatkumoon.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here