Espanjan La Ligassa nähtiin sunnuntaina erittäin tyylikäs maali, kun Valencian Uros Racic näytti potkutekniikkaansa.

Atletico Madrid kaatoi kotikentällään Valencian numeroin 3-1 (1-1) La Ligassa sunnuntaina. Vieraiden 22-vuotias serbialainen keskikenttäpelaaja Uros Racic teki komean avausmaalin.

Ottelua oli pelattu 11 minuutta, kun pallo syötettiin Racicille noin 25 metriin. Upea vasemman jalan kuti upposi vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan. Atleticon Joao Felix kuitenkin tasoitti, ja toisella jaksolla Luis Suarez ja Angel Correa teki maalit, joiden myötä kotivoitto Atleticolle.

La Ligaa on pelattu nyt 18-20 kierrosta ja kärjessä porskuttaa Atletico Madrid (18 ottelua, 47 pistettä. Kakkosena on Real Madrid (19 ottelua, 40 pistettä) ja kolmosena Barcelona (19 ottelua, 37 pistettä).