Union Berlinin hyvät otteet kotikentällä jatkuvat

Union Berlinin hyvät otteet kotikentällä jatkuvat, kun Bundesliigan 14. kierroksen ottelussa FC Köln saapuu vieraaksi Stadion An der Alten Förstereille. Die Eisernen on pitänyt omaa maalia puhtaana kotinurmella lokakuusta lähtien.

Unionilla on mahdollisuudet kiilata itsensä kymmenen parhaan joukkoon voitolla tänään. Hyvät otteet kotikentällä ovat mahdollistaneet mojovan pistesaaliin sarjanousijoille. Kolme edellistä kotiottelua ovat menneet täysin Die Eisernen komennossa, sillä saldona on ollut täydet yhdeksän pojoa. Etenkin viimeisin kotivoitto oli erityisen maukas, sillä sarjakärki Mönchengladbach taipui 2-0 Anthony Ujahin ja Sebastian Anderssonin maaleilla.

Vaikeampaa on ollut toisella sarjanousijalla, FC Kölnillä viime aikoina. Köln on sarjassa toiseksi viimeisenä ja uhkaavasti matkalla takaisin 2. Bundesliigaan, ellei todellista ryhtiliikettä nähdä. Edellisestä voitosta on jo pelkästään seitsemän ottelua aikaa ja viimeiset kolme vierasmatsia ovat menneet ilman pisteitä. Tässä välissä Köln myös putosi Saksan cupissa Regionalliigaa pelaavalle Saarbruckenille.

Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen on tämän vuoden tammikuulta, kun molemmat pelasivat vielä sarjatasoa alempana. Tällöinkin pelattiin Berliinin Köpenickissä, eikä Köln pystynyt kotijoukkuetta haastamaan. Union Berlin voitti ottelun 2-0. Samalla teemalla paketoidaan mitä todennäkösimmin myös tämän illan matsi. On vaikea nähdä vieraiden menestyvän ja pisteet jäävät allekirjoittaneen arvioissa Union Berlinin haltuun. Yli kahden oleva kerroin kelpaa mieluusti lapulle.

Pelivihje: Union Berlin (2.10 @Coolbet)

Kerroin on artikkelin julkaisuhetkellä ja voi muuttua siitä.

LYÖ VETOA!

Video: Paulus Arajuuri puski voittomaalin Kyproksen liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here