Manchester on punainen – ManU kaatoi Cityn derbyssä!

Manchester on tällä hetkellä punainen, kun United kaatoi Cityn kiihkeässä paikallismatsissa lauantaina.

ManU kaatoi vieraskentällä Cityn numeroin 1-2 (0-2) Valioliigassa lauantaina. United teki jo avausjaksolla kaksi maalia, kun Marcus Rashford teki ensin 0-1 rankkarista ja sitten Anthony Martial lisäsi johtoa.

Toisella jaksolla City pääsi peliin mukaan ja Nicola Otamendi puski kavennusmaalin 85. minuutilla. Enempää osumia ei nähty, joten Unitedille riemukas vierasvoitto Manchesterin Derbyssä.

Valioliigan kärjessä porskuttaa Liverpool, joka on kerännyt 16 ottelusta peräti 46 pistettä. Man City on kolmantena 32 pistellään, eli jo 14 pistettä Liverpoolia perässä. ManU nousi sarjavitoseksi ja sillä on nyt kasassa 24 pistettä.

— —
KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Tallinna sekaisin – Pukki tekee voittomaalin lisäajalla Nations Leaguessa