UCL-neljännesvälierät: Manchester Utd – Atletico Madrid

Mestarien liigassa mitellään jatkopaikoista puolivälieriin ja tämä Old Traffordin taistelu Man Unitedin ja Atletico Madridin välillä on taatusti yksi rundin mielenkiintoisimpia.

Ensimmäinen osa Madridissa paketoitiin tasatuloksella 1-1 ja Unitedilla on nyt todellinen tontti hyökätä jatkoon. Diego Simeone joutuu tuomaan kehiin siipirikkoisen joukkueen. Liki puolet ihanneavarin pelureista on sivussa erinäisten syiden vuoksi.

Colchonerojen ei kannata kuitenkaan vielä maataan myydä. Harry Maguiren johtama puolustuslinja on ollut tällä kaudella kaikkea muuta kuin luotettava, vaikka Ralf Rangnick onkin saanut alakertaa tiivistettyä. Paljon ratkaisee myös Bruno Fernandesin pelikunto ja jatkaako Cristiano Ronaldo murskaavaa rekordiaan Ticoa vastaan. Viikonloppuna heitetty hattutemppu enteilee ainakin pahaa Atletin kannattajille.

Maaliodottama ei ole taivaissa, mutta nämä ratkaisupelit jatkopaikkojen suhteen ovat yllättäneet ennenkin. Etenkin jos Tico onnistuu tekemään avausmaalin, United on pakotettu hakemaan ratkaisua. Kokeillaan varsin makoisalla kertoimella yli 2.5 maalin ylitystä.

Pelivihje: Ottelussa yli 2.5 maalia (2.17 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän