Kohti maistuvaa parin päivän futissettiä

Onpahan taas melkoinen parin päivän futissetti tuloillaan. Kyllä kelpaa pällistellä ja ihmetellä – jopa ehkä hieman myös sijoitella. 

Galatasaray – Barcelona

Lyhyestä sepitys kaunis. Ensimmäinen Eurooppa-liigan osaottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen, joten turkkilaisryhmän voidaan katsoa onnistuneen taistossaan täydellisesti. Lopputulos olisi voinut olla paikkojen valossa myös jotain muuta kuin maaliton, enkä torstaisesta toisesta osasta millään ilveellä vähämaalista saa. 

Galatasaray panostanee edelleenkin suurempansa edessä puolustamiseen, mutta toisaalta kotietu ja Barcelonan kova vire ajattavat matsia rohkeampaan suuntaan. Ensimmäisen puolen tunnin aikana syntyvä maali muuttaisi pelinkuvaa jo huomattavasti avoimemmaksi. 

Kokoonpanoista en juurikaan mitään mullistavaa löytänyt, vaan joukkueiden tilanne näyttäisi olevan avainpelaajien osalta kutakuinkin sama kuin viime viikolla. 

Pelivalinta

Barcelonan hyökkäyskalusto, Galatasarayn kotiedun ja -yleisön aiheuttama rohkeampi peliote sekä vallitseva kokoonpanotilanne ovat tekijöitä, jotka antavat aihetta yli 3 maaliin sijoittamiselle kertoimella 2,12. Tasan kolmella maalilla panos palautuu. Mahdollinen Barcelonan aikainen avausmaali avaisi peliä sangen mukavasti. Panostason pidän lukemassa 3/5.

Juventus – Villarreal 

Juventus lähtee Espanjassa tahkotun 1-1 tuloksen jälkeen toiseen osaotteluun kotiedun turvin suosikkina, mutta onko suosikkiasema ihan niin selkeä, mitä kertoimet antavat ymmärtää? Villarreal oli hallitsevampi ryhmä ensimmäisessä väännössä, enkä usko kokeneen Emeryn valistavan ryhmäänsä liian bussimaiseen taisteluun. 

Villarreal lähtee keskiviikkoiseen otteluun ilman Alberto Morenoa ja Paco Alcaceria. Lisäksi listalta löytyy muutamia kysymysmerkkejä, joiden pelikunto selviää ottelun alla. Oman valintani kannalta merkittävää on nimenomaan Juventuksen nokkahuiluosaston vahvuus. Sivussa elintärkeästä myräkästä ovat Dybala, Chiesa, Bonucci, Chiellini ja McKennie. Kun esimerkiksi alakerrasta puuttuu valtaisa määrä kokemusta, saattaa esiintyminen olla normaalia epävakaampaa. 

Pelivalinta 

Juventus ei ole meikäläisen papereissa ollut niin vakuuttava, mitä kerroinasetelma antaa ymmärtää. Kotietu painaa vaakakupissa, mutta toisaalta poissaolot ovat merkittäviä. Kokeiluun lähtee valinta Villarreal Draw no bet kertoimella 3,00. Tasapelillä siis panos takaisin. Panostuksen pidän maltillisessa 2,5/5 -lukemassa. 

Muita valintoja

Ajaxin ja Benfican välisen myräkän maalimäärävedot kiinnostavat, mutta koska niistä ei juurikaan etua ennen matsia ole tarjolla, aion tarkkailla tilannetta live-hönöilyn puolelta. Toistaiseksi olen yllä mainittujen valintojen lisäksi sijoittanut seuraaviin nähnäimiin: 

Konferenssiliiga: Basel-Marseille yli 2,5 maalia, kerroin 1,71 (to)

Mestarien liiga: Ajax ah -1, kerroin 1,59 (ti)

Mestarien liiga: Manchester United-Atletico Madrid yli 2 maalia, kerroin 1,66 (ti)

Lisää valintoja sivullani. Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here