Tuplaus viritetään Huuhkajien ja Belgian kamppailusta

Tuplaus viritellään tänään Huuhkajien matsista, kun Suomi haastaa Belgian B-lohkon päätösottelussa tänä iltana. Ottelu Pietarissa käynnistyy klo 22:00 Suomen aikaa.

Veikkauskisa jokaiseen Huuhkajien peliin: 500€ palkinto + Huuhkajien pelipaita!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Panokset otteluun lähtiessä ovat valtaisat Suomen kannalta. Voitolla tai tasapelillä uskaltaa jo tuulettaa jatkopaikkaa, kun taas tappiolla joudutaan jännittämään muiden otteita omissa otteluissaan. Eiköhän Riven joukkio lähde tähän vääntöön kuitenkin voiton kuvat silmissään, vaikka maailmanrankingin ykkönen vastassa onkin.

Se ei olisi Suomelta lähihistorian ensimmäinen jymy-yllätys jättiläisiä vastaan. Viime marraskuussa Suomi puolusti tiukasti ja iski vastahyökkäyksillä hallitsevan maailmanmestarin Ranskan kanveesiin. Kaikki saumat vastaavanlaiseen on omissa käsissä.

Kokoonpanojen puolesta Red Devilsin käskyttäjä Roberto Martinezilla oli selkeät sävelet. Vaikka lohkovoitto on lähestulkoon varmaa, ei ykkösiä aleta lepuuttamaan tämän kaltaisessa turnauksessa. Sama linja lienee myös Huuhkajien leirissä ja kokoonpanomuutoksia aiempiin matseihin tuskin merkittävästi nähdään.

Under-linjalla lähdetään liikkeelle. Puolustuspeli ratkaisee kaiken tänään ja vain yhden maalin omiin päästäneet joukkueet ovat vastakkain, joten saman teeman jatkumoa sopii odottaa.

Kaveriksi tälle underille kaivetaan toinen saman kastin kohde, B-lohkon toisesta ottelusta. Tanska ja Venäjä jätetään omissa papereissani myös vähille maaleille, jättäen myös molempien osuman poissa. Molemmat jengit ovat olleet hyökkäyspäähän varsin tehottomia ja tänäänkin paletti rakentuu tiiviin puolustuksen ympärille.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here