Tuplaus & day 5: OTP – OLS

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplaus on edennyt jo eilisen UECL-osuman myötä viidenteen päivään ja vauhti vain kiihtyy. Eurokentät tosin vaihdetaan kotimaan viheriöihin ja keskitytään Kakkosen C-lohkoon, jossa illan ainoa kohtaaminen pelataan oululaisjoukkueiden kesken.

Uutta tulemista tekevä OTP on ollut pulassa Kakkosessa ja viime kauden hyvä vire on jäänyt piippuun tällä kaudella. Kuuden ottelun voitoton putki katkesi viime viikonloppuna Jyväskylässä, kun sarjajumbo Komeetat kaatui 0-3. Tänään kuitenkin OTP lähtee derbyyn selkeänä altavastaajana.

OLS saapuu tähän vääntöön itseluottamuksen kera, sillä edellispelissä kaatui toinen paikallisvastus JS Hercules. Leevi Pekkalan maalilla voitonjuhlia viettänyt OLS menetti riveistään Samu Alangon Vaasan Palloseuraan, mutta muutoin kehissä pitäisi olla avainpelaajat. Maalien mättämistä tässä derbyssä tuskin suuremmin nähdään, mutta OLS:n täyteen pistepottiin isketään pelimerkit kiinni.

Pelivalinta: OLS voittaa ottelun (2.10)
5.päivän panos: 95,12€

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän