Seinäjoella nähtiin kerrassaan mahtava nousu, kun isäntäjoukkue SJK pudotti Flora Tallinnan europeleistä.

SJK kaatoi Flora Tallinnan jatkoajan jälkeen numeroin 4-2 (0-1) Konferenssiliigan 1. karsintakierroksessa toisessa osaottelussa torstai-iltana.

Tallinnalaisjoukkue oli voittanut avausosaottelun kotonaan numeroin 1-0. Toisessa osaottelussa Flora meni toisen jakson alussa 0-2-johtoon, ja johti otteluparia siis jo 0-3.

SJK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Jake Jervis painoi hattutempun! Miehen kolmas osuma, eli 3-2-maali, syntyi 85. minuutilla, ja edessä oli jatkoaika. Ville Tikkanen laukoi ratkaisumaalin 113. minuutilla.

Suomalaisjoukkueista HJK jatkaa Mestarien liigan 2. karsintakierrokselle. SJK ja KuPS puolestaan jatkavat Konferenssiliigan 2, karsintakierrokselle.