Tuplaus & day 4: Colo-Colo – Unión La Calera

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Se, että Chilen pääsarja on edustettuna torstain lapulla kertoo pitkältä futismaailman tarjonnasta. Euroopan sarjat käynnistellään kunnolla vasta huomenissa maajoukkuetauon jälkeen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Colo-Colo kotipyhätöllään on iso suosikki Unión La Caleraa vastaan ja suoralle voitolle irtoaakin vain kerroin 1.44. Otetaan kotivoiton kaveriksi alle 3.5 maalin linja, jolla saadaan kerroin prikulleen kakkoseen. Unión La Caleralla ei ole tälle sesonkia vielä yhtäkään tehtyä maalia vieraissa ja tämän jatkumo kelpaisi oikein hyvin.

Edellinen artikkeliVideo: ”Hauska juttu” – Teemu Pukki ei lämmennyt suomalaiskannattajan huudolle
Seuraava artikkeliTriplaus & day 1: Union Berlin – FC Köln

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän